Metalo Filialas Gnome Sodo Puošmena Pasirašyti Veja Kieme Dekoro Santa Kieme Meno Tuščiaviduriai Iš Siluetu Statula Kalėdų Įdėkite Kortelę

€4.82

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a445888

Aprašymas

Funkcija

【Aukštos kokybės Medžiagų,】 Šį santa claus tuščiaviduriai kortelė yra pagaminta iš aukštos kokybės akrilo medžiagomis, rankų darbo, ir turi stiprią tvirtumo.Jis gali būti naudojamas jūsų sodas ir kiemas ilgą laiką be deformacijos ar žalos, ir tai yra patvarus.

【Idealus Apdailos】Kaip Idealus sodo puošmena, santa claus tuščiaviduriai kortelė yra puikus ir unikalus, kurie gali padaryti jūsų namus daugiau madingi ir įdomus.Puikus ir unikalus sodo gnome, kad bus nustebinti savo draugus ir kaimynus!

【Pavasario Sodo Puošmena】Glamuras yra paslaptingas būtybes nuo seniausių laikų, jie saugo gardom, atneša šilumą ir jus išgelbėti.Žavinga gnome siluetas tampa puikus dekoro pavasario sodas, Velykų, Helovinas, Kalėdos ir kt.A siluetas akimirkos triumfo, jeigu jums užbaigti savo laimikį.

【Lengva Įdiegti】 Šių tomte statulos dėl kieme yra dizainas su apverstas trikampis bazę, kurioje jas patogu prijungti jūsų žolė, tiesiog baigti diegimo procesą rami ir maloni atmosfera.

【Graži Dovana】Šių cute tuščiaviduriai ourt beveidis lauko papuošalai yra taip pat graži dovana savo šeimos nariams ir draugams, papuošti savo sodą ar namus, ir kad gražus housewarming dovana.

Specifikacija

Medžiaga:Akrilas

Dydis:

A:12cm*30cm/4.7*11.8 į

B:12cm*28cm/4.7*11.0 į

C:10cm*29cm/3.9*11.4 į

D:10cm*29cm/3.9*11.4 į

Spalva:Juoda

Paketas Apima

1PC*Santa Sodo Puošmena

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Stilius Modernus Stilius
Formos Nereguliarus
Kilmės Žemyninė Kinija