Kameros Dangtelio Užrakto Magnetas Slankiklį Plastiko Universalaus Fotoaparato Dangtelis, skirtas "iPad", Telefono, Kompiuterio Lipdukas

€1.03 €0.71

  • Žymos: kelio slankiklį mini, "ipad" cam, apima išmanųjį telefoną " galaxy s9, fotoaparato krepšys perpardavimo, automobilių sėdynės padengti camara, avmedia kameros, mvpower ip kameros, panda mielas nešiojamas fotoaparatas dangtis, prieigos nešiojamas fotoaparatas, garmin kameros
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a470752

Aprašymas

Savybės:

1. Apsaugos slaptumas ir saugumas: web kamera apima ne tik profesionaliai apsaugo jūsų interneto paslapties, bet taip pat apsaugo priekinį fotoaparatą nuo dulkių ir dulkių.Kai reikia, tiesiog perkelti vienu pirštu atidaryti kameros dangtelį.

2. Ultra-plonas dizainas: Ši kamera apsaugos atveju yra tik 0.07 cm storio, užtikrinant, kad nešiojamojo kompiuterio ekranas yra visiškai uždaras, be įbrėžimų ar pažeidimų.

3. Didelis dydis: Šios paslapties apsaugos dangtelis yra atnaujintas, su didele atidarymo anga, ir matymo kampas yra pakankamai platus.

4. Patvarus ir lengvai išardyti: galinio vaizdo kameros dangtelio lipdukas yra įrengta labai stiprus 3M dvipuse lipnia, kuri neturėtų nukristi po atsargūs įrengimas; šis nešiojamas kameros apsauginis dangtelis gali būti lengvai pašalinta iš įrenginio, nepaliekant jokių žymių.

5. Universalus suderinamumas: Tinka padengti kamera nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo telefono ir kompiuterio užtikrinti, kad paslapties nebus perduotas.

Aprašymas:

Interneto kameros dangtelis ne tik profesionaliai apsaugo jūsų interneto paslapties, bet taip pat apsaugo priekinį fotoaparatą nuo dulkių ir dulkių.Kai reikia, tiesiog perkelti vienu pirštu atidaryti kameros dangtelį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS aplinkos apsaugos medžiagos, plastiko

Dydis: 40mm*15mm, storis 2mm

Paskirtis: skirtas apsaugoti asmens slaptumą, užkirsti kelią įsilaužėliams atverti fotoaparato objektyvą mobiliojo telefono ir pažeidžia vartotojo asmens paslapties.

Pakuotė:

1 * Kameros dangtelį

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas ACEHE