Crystal Medis Auga Rinkinys Magic Auga Kristalų Kalėdų Eglutė Auga Crystal Sodas Švietimo Ir Amatų KAMIENINIŲ Mokymosi Meno Vadovas

€23.01 €16.11

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a474232

Aprašymas

Savybės:

Auga Kalėdų eglutė yra Pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos popieriaus paviršius yra lygus ir be šerpetų,

Magija augančių medžių popieriaus gerina santykius tarp jūsų ir jūsų vaikų, nauja Kalėdų kolekcija patrauklūs įvairaus amžiaus žmonėms.

Iš asamblėjos į Kalėdų eglučių kristalizacija, žinau, medžių sodinimo strategijas ir pagerinti jūsų kūdikio hands-on " galimybes.

Produkto Pavadinimas: Produkto medžiaga: popierius

Gaminio dydis: 9.3*9.3*17.8 CM|3.66*3.66*7IN

Produktų sąrašas: *1 yra (augimo skystis*1, base*1, blizgučiai*1, raudonų rutuliukų grandinė*1, pentagram*1,)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Kid-Friendly Medžiagos】 Auga Kalėdų eglutė yra Pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos popieriaus paviršius yra lygus ir be šerpetų, kuris yra plyšimui atsparus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.apsaugoti mažai rankas.

2.【Gražus Veikla su Vaikais】nauja Kalėdų kolekcija, kuri kreipiasi į visų amžiaus grupių.Magija augančių medžių popieriaus Stiprinti ryšį tarp jūsų ir vaiko, pridėti ypatingą magija skysto pagrindo, kartono, medžio ir žiūrėti, kad kristalai auga.

3.【Skatina Kelis Įgūdžių】Magija Kalėdų eglutės yra puiki Montessori įrankis.Iš asamblėjos į Kalėdų eglučių kristalizacija, žinau, medžių sodinimo strategijas ir pagerinti jūsų kūdikio hands-on " galimybes.

4.【Išskirtinį Kalėdų Papuošalai】Magic crystal medžių rinkinys turėtų būti ant stalo, lentynos, sukrauti, sofa ar lova.Magic crystal medžių rinkinys Iškilmingai puošia jūsų namus.

5.【Idealus Dovanos Vaikams】Šių Krištolo, medžių auginimo rinkiniai yra puikus dovanos vaikams, maži vaikai, berniukai ir mergaitės virš 3 metų.Idealus gimtadieniai, šventės, Kalėdos, naujieji Metai, Jubiliejai, Padėkos, Velykų, ir daugiau.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai