Jėzus kristus Aukso Juosta Jėzus Angelas 1 OZ 24K Aukso 999, Auksas, Plakiruoti tauriųjų metalų Baras Krikščionių Proginės Monetos

€59.54 €47.63

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a481363

Aprašymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

oin Dydis: 50mm*28mm*3mm (1.97"x1.10"x0.12")

Medžiaga: Geležis

Prekės KODAS: Q0899

Tema: Gold bar

Stilius: Non-valiutos monetų

Įpakavimas: 1 vnt su plastiko atveju

Naudojimas: Menas ir Kolekcines, verslo dovana, Namų apdailos, dovanos

Pastaba: 1. nuomos sąlygas 1-2mm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Mes priimame dropshipping !Jūs galite patalpinti užsakymai mūsų parduotuvėje, tiesiogiai arba atsiųsti mums juos xlsx/CSV formatu el. paštu.

Jėzus Kristus Aukso Juosta Jėzus Angelas Aukso Juosta Tauriųjų Metalų Krikščionių Proginės Monetos

Visi mūsų kainos nėra mokesčių(akcizų) paskirties muitinės.Kitoje šalyje, turi skirtingas politika dėl mokesčių(akcizų).kai kurios šalies imti papildomus mokesčius, kai jūs importuoti iš oeversea.Tačiau,tai yra kas pirkėjo atsakomybė, jei imamas mokestis, kai prekės gautos paskirties.

Muitinė:

Tvarka bus decleared kaip dovana ir mažesnės vertės pašalinti užsakymą mokesčių, ir lengva padaryti, muitinės procedūros.

TAČIAU, tam tikrose šalyse, jūs turite mokėti mokesčius ar muitus importuojamoms prekėms.Kartais prekes pagal tam tikrą vertę, arba tam tikras kategorijas, nereikia mokėti mokesčių.

Taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje.Todėl, mes negali ir nebus, teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje.Kaip pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė siekiant sužinoti, kad informacija, prieš jūsų užsakymą.taip pat,kartais reikia padaryti, muitinės clerance,galima atsipalaiduoti,tai lengva dirbti.

Gauti jūsų prekė:

Kai jūs pasirašyti savo daiktus, prašome patikrinti, ar iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą sąrašas, o mūsų daug.Jei yra bet kokia klaida ar whatelse, prašome susisiekti su mumis greitai ir pažadame, kad išspręsti jas kuo greičiau.Jei jūs esate laimingas su elementą, mes tikrai labai dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų

Garantija:

Jei ši prekė yra su trūkumais gavusi, klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos keitimosi naują. (pirkėjas turėtų apimti visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė būklės, ačiū).

Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 6month garantija.Pirmą 1 mėnesių nuo įsigijimo, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 1 mėnesių nuo įsigijimo, pirkėjas neprivalo mokėti 2 būdais laivybos kaina.

CustomerService:

Pls nedvejodami kreipkitės į mus žinutę bet kuriuo metu jūsų patogumui.ar pokalbių internetu.Jei turite kokių klausimų ar reikalinga parama iš mūsų, mes pasistengsime atsakyti per 12 darbo valandų.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Naudoti suvenyrų, meno &kolekcines, verslo dovana atostogų apdailos dovana
Susijusios Temos 1oz Australijos Aukso Juosta
Skersmuo 50 mm*3 mm*28mm
Pakavimas Akrilas Skaidri Uždaromos Ppackaging
Susiję Produktai Amatų, Meno Kūrinius, Auksą, Baras
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Metų 2000-Present
Produkto tipas Jėzus Kristus Gold Bar
Medžiaga Metalo, 24k Auksu tauriųjų metalų Baras
Technika Padengtą
Produkto Pavadinimas 24k Auksu Suisse Lady Gold Bar Aukso Monetos
Regioninės Funkcija JAV, "CREDIT SUISSE" Aukso Lngot
Kilmės Žemyninė Kinija
Temos Patriotizmas, Tauriųjų Metalų, Aukso, Sidabro Juosta