Tinka orolla 2008-2011 Corolla YARIS 2010 galinio vaizdo veidrodžio dangtelis su šviesos

€85.05 €73.99

  • Žymos: 2015 highlander dalys
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a488391

Aprašymas

Tinka orolla 2008-2011 Corolla YARIS 2010 galinio vaizdo veidrodžio dangtelis su šviesos įrengimo būdas:

1. Švaraus paviršiaus.Į klijuoti paviršius turi būti laikomi visiškai švarus ir sausas.Bendrosios valymo, audiniu be pluoštai gali būti panardinamas į 50% alkoholis, izopropilo alkoholis, acetonas ar toluenas sprendimas plovimas.Paviršiaus valomos tirpiklis turi būti kruopščiai naudojamas po tirpiklis naudojamas.Jis gali būti įterptas ar vieta turi būti įdiegta galima nuvalyti drėgnu skudurėliu ir nušluostomi valyti sausu skudurėliu.

2. Produktas yra įterptas.Prieš produkto yra įterptas, produktas turi būti pateikti reikalaujamą įrengimo vietos ir pakoreguoti.Nustačius montavimo padėtį produktas, nuplėšti raudona filmas įterpimo.Kontaktas tarp pirštų ir klijų paviršius turi būti vengiama veikimo metu.Po to, kai produktas yra įterptas, Paspauskite sunku užtikrinti, pilno kontakto ir drėkinti gumos paviršiaus.

3. Po produktas ir jo dalys yra įterptas, sukibimas gali būti pasiekti be sąlyčio su vandeniu ir didelis dulkių per tris dienas.

Įrenginio poveikis: įrenginys bus padaryti visą automobilį, gražesnė ir atnaujinami, kurie bus padaryti visą automobilį, jaustis daugiau gražus ir padaryti automobilio savininkas, turėti gerą nuotaiką kiekvieną dieną.

Savybės:

1. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, puikūs ir spalvingas, nebus rūdžių, padaryti savo automobilį daugiau trijų matmenų ir labiau akį traukiantis!Dekoratyvinis ryškios juostelės, kad automobilių būtų šviesesnis ir daugiau prabangos.

2. Profesinės pelėsių gamybos, ryškios ir gera išvaizda, paprastas montavimas, galite padaryti savo automobilį daugiau spalvingas, yra dekoratyvinis elementas.

3. Ji sukurta atsižvelgiant į įvairių tipų transporto priemonės, ir yra specialiai naudojamos specialios transporto priemonės.Su dvipuse lipnia ant nugaros yra tiesiogiai įterptas ir diegimas yra paprastas ir patogus.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Prekės Pavadinimas JZYDS