6pcs Spragtukas "Kalėdinė Dekoracija Mediniai Spragtukas "Ornamentas" PASIDARYK pats "Dažomas" Spragtukas " Duomenys Kūrybos Graikinių riešutų Kareivis

€22.59 €11.97

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a494847

Aprašymas

[Švietimo Žaislai] Šis "Spragtukas" dažai žaislas gali būti "PASIDARYK pats" laisvai, kuri padeda vaikams tobulinti vaizduotę, rankų judesių koordinavimą, spalva recognization metu žaisti, ir plėtoja smulkiosios motorikos įgūdžius.

[Unikalų Dizainą] Šis "Spragtukas" grafiti žaislas yra pakankamai mažas, kad vaikams suvokti, ir tvirto pagrindo užtikrina, kad ji gali būti saugiai padėtos ant stalo, kad jis saugus ir patikimas.Ji gali būti dedama ant darbastalio, kaip papuošimas.

[Kokybės Medžiaga] Šis "Spragtukas" dažai žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos, saugus ir aplinkai draugiškas, kruopščiai nupoliruoti, be jokių aštrių briaunų, negalės vaikų rankas.

[Puiki Dovana Vaikams] "Spragtukas" dažai žaislas gali būti kaip Helovinas, Kalėdos, gimtadienis ir Vaikų Dienos dovana vaikams.Vaikai gali žaisti su savo draugais, skatinti socialinius įgūdžius ir stiprinti savo draugystę.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Mediniai Spragtukas"

Medžiaga: Medinis

Spalva: Juoda

Dydis: 12 x 3 x 3cm

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

6 x Medinės Spragtukas"

Mediniai Spragtukas "Statulėlės,Kalėdų Nebaigtų Mediniai Spragtukas", Kalėdų Spragtukas " Ornamentas

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Modernus Stilius
Medžiaga Vytelių