1 Pora Laivu Švartavimo Plūdurai,Jūrų Klasės Pripučiami PVC Apskritojo Pontonas Valtis Fenderiai Kamuolys, Valtis Buferiai

€68.18 €53.19

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a497684

Aprašymas

Aukštos Kokybės Valtis Švartavimo Plūdurai: Mūsų Laivu Švartavimo Plūdurai, pagaminti iš premium PVC, UV spindulių Apsaugotas, minkšta ir lanksti, o ne palikti nusitrinti ženklai ant korpuso.Ši medžiaga gali padaryti sparnas lengva valyti ir atsispirti dėmių laikyti ryškių spalvų, visą laiką.

Net sienelių storis ne didesnis už maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Puikus valtys, prabangių jachtų(Rekomenduojama valties dydis - nuo 15 iki 40 Pėdų).Laikyti valtis iš šlifuojant prieš dokas sunkiųjų bangų & vėjai.

Dizainas su Dideliais Linija Skylių: Šių Apskritojo Plūduro Sparnas featuring didelis linijos skyles(1-1/8v), kad tilptų dauguma pančiai, Tvirtinimo Žiedas & Virvę.Kilpos valtis fenderiai yra sustiprinta, o tai reiškia, jums nereikia nerimauti, kad įsibrovus kasdieniam naudojimui.

Lengva naudoti: Įrengtas su 1inflator,2needles koreguoti Valtis Buferiai į norimą slėgio lengvai.Vienas gabalas statybos apsaugo nuo padalijimas, kuris daro Laivu Švartavimo Plūdurai nėra lengva ištekėti.

Platus paskirtis: valtis plūduras yra puikus mažų valtys, vandens slidės, jachtos, valties, dokai, ir jachtos.Naudoti kaip švartavimosi plūduro lake veikia gerai nustatyti inkaro vietą.Jis taip pat Puikiai tinka dokas plūdės/žvejybos nurodomieji plūdurai/ vandens saugos plūduro/plaukti plūduro.

Stilius: Mažas / Didelis

Medžiaga:PVC

spalva:Raudona

Pakuotės Turinys:

2 * Valtis Fenderiai

2 * pripučiami adatos

1 * pripūtimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Produkto tipas Žvejyba Plaukti
Kilmės Žemyninė Kinija
Kategorijos Vertikalus Plūduro
Formos Valtis Fenderiai
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos