Biblija Padengti Atveju Patvarus Biblija Krepšys, Lagaminas Su Rankena Padengti Krepšys Standartinio Dydžio Biblija Daugiafunkcinis Saugojimo Krepšys Dovanų

€14.11 €10.16

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a498158

Aprašymas

Aprašymas:

Biblijos Viršelio Krepšys yra puikus saugojimo funkcija su priekinės kišenės ir kelis vidinės saugojimo kišenės.Tiesiog vieta, built-in žymėjimo žymos dalyse, todėl jūs tiksliai žinoti, kiek jūs, nuėjo paskutinį kartą skaityti.Biblijos Raštas Krepšiai, įkvėps jus ir jūsų artimuosius kiekvieną kartą, kai jūs matote Biblija raštas maišelį.Duoti Biblija maišelį, kaip dovana visada primins gavėjas Kristaus amžino mokymus juos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Biblijos Viršelio Krepšys

Medžiaga: Poliesteris

Matmenys: 11.81"L x 9.45"W x 2.36"H

Pakavimo Sąrašas: Biblijos Viršelio Krepšys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Krepšys: Biblijos Viršelio Krepšys yra patogus naudoti, su intymia vielos tinklo krepšys, priekinė kišenė, ir kelios vidinės saugojimo kišenės, kad galite priskirti savo daiktus lengvai.

2.Lengva Nešti: Raštų Knyga Krepšys yra lengva nešiotis su ergonomiška nešimo rankena.Tiesiog vieta, built-in žymėjimo žymos dalyse ir išėjo iš paskutinį kartą skaityti.

3.Pageidaujamas Medžiaga: Pagaminti iš pageidaujamas poliesterio medžiagos, Balansinė Biblijos Viršelio Maišas išskirtinis ilgaamžiškumas.Šį biblijos nešti bus apsaugoti jūsų biblija nuo dėvėjimosi ir plyšimo.

4.Nuostabi Dovana: ar jums paruošė šventinę dovaną?Biblija lagaminas yra puiki dovana jūsų šeimos nariams, draugams ir kolegoms.Jis bus amžinai primintų gavėjas Kristaus amžino mokymus juos.

5.Geras Aptarnavimas: Mes pateiksime gerą klientų aptarnavimą ir gerų pirkinių patirties už jus.Prašome susisiekti su mumis, jei yra kokių nors klausimų ar problemų, mes jį jums tinka.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija