Naujas Ultragarso Rūkas Maker Fogger Vandens Fontanas, Tvenkinys, ultragarso purkštukai

€34.00

  • Žymos: Vandens Valytuvas, Automobilių vandens siurblys, atsparumas vandeniui detektorius, Vandens maišytuvas, Vandens Šildymo Katilo
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a50647

Aprašymas

Parduotuvės neturi produktą.Jeigu jūs norite kitos prekės, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, jūs galite rasti produktą už jus!

Produkto Aprašymas Gamyklos OEM Drėkintuvas Juoda Spalva Ultragarso Rūkas Maker 12V

Produkto Išsamiai Produkto pavadinimas led inhaliatoriaus auto foggers ultragarso rūkas maker Mėginio nemokamai yes Maitinimo šaltinis 100-250(V), AC (galima naudoti visame pasaulyje) Darbo Dažnis(KHz) 1700+_50(KHZ) Generuoti rūkas >450ML/H Efektyvus Vandens lygis 5-45mm Darbo temperatūra 1-45 Laipsnio Celsijaus Spalva šviesiai 12 vnt LED šviesos spalva Kintamasis auto pritaikoma TAIP vandens gylis 4-8 cm aukščio Produkto raktinius Žodžius kompresorius purkštuvas motorinių Produkto Aprašymas

Purkštukai gamyklos priima keraminių plokštelių.Palyginti su įprastinių dulkinių lapas su nikelio ar titano, kaip elektrode, keraminių plokštelių specialios apsaugos elektrodas yra aukščiausios kokybės rūgštimi pasipriešinimo, šarmų atsparumas ir išsiplėtimą korozijai, ir aukštos elektrodas stiprumo ir Nėra lengva mastu.Savybės tikrasis tarnavimo laikas yra ilgas.

pagrindinis vaidmuo:

1. Gryno oro: Jis gali pašalinti musty kvapas, dūmų kvapas, kvapas ir dažų kvapas, ir išlaikyti patalpų oro gaivus ir šviežias.Tai yra naujo tipo neigiamų jonų deguonies baras.

2. Grožio: karštos vasaros ir neįprastai sausas žiemos sukelti pernelyg didelio praradimo odos drėgmę.Vandens trūkumas.Pagreitinti senėjimo gyvybės ir drėgnas oras gali išlaikyti gyvybingumą, ir Simfoninio Neigiamų Jonų Drėkintuvas gali veiksmingai išspręsti šią problemą.Sukurti rūkas deguonies baras, kurie drėkina odą.

3. Aromaterapija: Ultragarso technologiją, gamina vandens rūkas.Jei augalų aromaterapija aliejus yra apvarvėti vandens, kvepalų, bus platinamas su vandens rūko, ir jis bus pilnas kambario aromatas, kuris leidžia organizmui lengviau įsisavinti, ir poveikio gydant ligą ir atjauninti odą.Tai yra geriausias pakaitalas tradicinių aromaterapija krosnys.

4. Drėkinimas: Tekinimo vandenį į rūko, drėkina orą, ultragarso purškimo padidėja oro drėgnumas, o gamybos neigiamus jonus.Žmonėms, sausose patalpose, naudojant Symphony Neigiamų Jonų Drėkintuvas gali išvengti sausos odos, akių sausumas ir nuraminti.Nervų, malšina nuovargį, ramina galvos ir nuraminti nervus.

5. Mados ekranas: ne tik kūrybos derinys, dekoratyvinis amatai ir rūko, šviesos ir vandens, balto rūko apšviestas stebuklinga šviesa, kuri sukuria begalinė vaizduotė svajoti, visatos, ir magic lantern, gali padaryti jūsų kambarį yra daugiau spalvingas, plūduriuojantis debesis yra sapnų, ir romantika-tai tarsi nuostabi vieta, kuri yra pakankamai, kad sukurti įkvepiantis kūrinys.

Sertifikatai

Mūsų Paslaugos

OEM ,ODM priimtina.

Custom shape MOQ:2000pcs

Paprotys lauke su logotipą MOQ 1500pcs Pakavimas ir Pristatymas

mini rūkas kūrėjai paketo spalvos dėžutė pridedami.ir didelis rūkas maker visas paketas polyfoam langelį.siurbliai paketo whitebox. ------------------------------------------- DUK

Q:ar jūs fabrikas

A:taip,mes tiesiogiai gamyklos su aukštos kokybės .Mes teikiame daugelyje prekybos bendrovė " daugiau

Q:ar galiu pradėti nuo nedidelių užsakymų?

A:Žinoma, mes priimame visų rūšių klientų,nesvarbu, kaip didelis užsakymo.Taigi nereikia nerimauti ,kad tik pateikti užsakymą internetu alibaba.

Q:Ar u paramos OEM arba ODM?

A:Kadangi mes gamykla ,mes kviečiame mūsų klientas OEM ARBA ODM .

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Metalo
Sertifikavimo NĖRA
Mėginio nemokamai Taip
Efektyvus Vandens lygis 5-45mm
Kurti rūkas >450ML/H
šviesos spalva 12 vnt LED šviesos spalva Kintamasis auto
Sezonas kasdien
Naudojimas Sodas
Purkštuvo Tipas Sukelti
vandens gylis 4-8 cm aukščio
Modelio Numeris Rūkas gamintojas, turintis 12 LED
Produkto Pavadinimas Naujas ultragarso rūkas maker purkštukai
Maitinimo Šaltinis 100-250(V), AC (galima naudoti visame pasaulyje)
Darbo Dažnis(KHz) 1700+_50(KHZ)
Proga Atrankos Parama
Kilmės Vieta Zhejiang, Kinija
Patalpoje Atrankos ne remti
Tipas Purkštuvai
Atostogų Pasirinkimas Parama
Pritaikoma Taip
darbo temperatūra 1-45 Laipsnis Celsijaus
Kilmės Žemyninė Kinija