Vestuvinė suknelė, trys miegamieji skilimo v nėrinių linijos suknelė

€180.31

  • Žymos: vestuvinė suknelė, musulmonų vestuvės dress
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a56683

Aprašymas

2. Matavimo vadovas puikiai tinka suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami suknelė pritaikyta .Su, mes primygtinai rekomenduojame, ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia, mes jums parodysime, kokios priemonės yra reikalingos ir kaip juos tinkamai.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami pasiekti geresnių rezultatų, visada daryti savo matavimus, profesinės vietos siuvėja.

Be to, jūs galite pasikonsultuoti su video.

Nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100%pasitenkinimo.

Yra daug mokėjimo būdų prieinama .su, pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, off-line mokėjimus (banko pervedimų ir "western union").Jūs galite pasirinkti būdą, kuris jums yra patogiau.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai sulaikytas ir nebus išleistas, kol gausite savo prašymą ir yra juo patenkinti.

1. pristatymo kaina: spustelėkite ir ldquo; siuntos ir mokėjimo ir rdquo; vadovas produkto informacijos puslapyje ir pamatysite detalių pristatymas.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų, įvesdami reikiamą informaciją.

2. tranzito laikas: tranzito laikas priklauso pagal skirtingus pristatymo būdus. 3. Prekės apdorojimo laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka skiriasi priklausomai nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Didžioji dalis apdorojimo laikas gali būti nuo trijų iki 15 darbo dienų.

1. jūs turite tris dienas nuspręsti, jei prekės yra jums tinka po jų gavimo.

2. galite grįžti arba mainų bet nepanaudotos, nepageidaujamos, nepakeistos ir nepažeista elementus originalioje pakuotėje, įskaitant jūsų užsakymą.

3. siuntimo mokestis už grąžinimą moka pirkėjas.

4. išspręsti jūsų problemą kuo greičiau, susisiekite su mumis pirmas ir papasakoti apie savo sugrįžimo sezoną.

5. po to, kai mes gavome grįžti paketą informacijos ir sekimo numerį.Mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per trijų iki dešimties darbo dienų.

6. Mes labai atsiprašome, jei gavote prekę, kuri yra ne tai, ką jūs iš tikrųjų užsakymą ar ne tas pats, kaip nuotraukos rodo arba aprašymo-sako tinklalapiuose.

7. Visos suknelės yra kopijos, interneto puslapiai, ne visai tas pats, ne visi.Bet mes bandėme viską išlaikyti suknelė šalia nuotraukos.Todėl, pirkti racionaliai.Net jei jis yra pigus.

Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus plėtojant savo verslą, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Tai užtruks tik minutę.Ačiū.

Jei turite kokių klausimų, klausk manęs, iki mokėjimo, arba palikti naujų pranešimų mane, kai jūs darote, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Ačiū.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Tikrasis Vaizdai Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Apdaila CRYSTAL
Mados Elementas Backless
Hemline/Traukinio Trumpas traukinys
124Occasion 124; Suknelė oficialus vakaras
Vaizdo Tipas Nuoroda Atvaizdo
Stilius Paprastas
Traukinys Teismas Traukinys
Medžiagų Mokslas crazy
Suknelės Ilgis Arbata-Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Sezonas Rudens / pavasario
Kolekcija Pavasarį ir vasarą 2022
Vestuvinė Suknelė Audinys Blizgantis Atlasas
garnyras Tikslas-V
Tendencijos nėrinių suknelės
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
realios Nuotraukos Taip.
Modelio Numeris daugiau dydžių
Westling Natūralus
Mango ilgis (cm) Visiškai su
Nėščioms Moterims, Taip
Iškirpte V-Kaklo
Siluetas A-LINE
Built-in Liemenėlė Taip
Ilgis suknelės Tornozelo Aukštis
papuošti Nėriniai taikoma
Atgal Dizainu Backless
Rankovės Stilius Reguliariai
Talėja Fiziniai Veiksniai
Kilmės Vieta CN
Prekės Pavadinimas WUDANGSHAN