Metalo Germanio Stiklo Uždaromos 5N 99.999% 1g Didelio Grynumo Ge Retas Disperguoti Metalo Elementas, Surinkimo Puslaidininkinių

€13.35 €12.02

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a56953

Aprašymas

Produkto Aprašymas

Įskaitant: Ge 99.999% 1g Seaed Stiklo

Sidabras-baltas metalas fragmentai

* Juoda-balta retas dispersinis metalo, Germanis, aplieti stiklo vamzdžiai.Germanis yra sandūroje tarp metalo ir ne metalo, todėl kai kurios savybės yra šiek tiek patinka, ne metalo, pvz., trapūs, prasta laidumas, prastos šilumos laidumas, sidabro-baltos germanio fragmentai, dėl prasto šilumos laidumo, todėl jausmas vertus, yra šiek tiek kaip plastiko.

*Tačiau, Germanis yra svarbūs paraiškos šiuolaikinės elektronikos pramonėje.Germanis yra svarbus puslaidininkinių medžiagų gaminami tranzistoriai ir įvairių elektroninių prietaisų.Įdomi savybė Germanis yra tai, kad jis gali prasiskverbti infraraudonųjų spindulių, ne regimoji šviesa ir ultravioletinė šviesa.T. y. pagal aktyvūs infraraudonųjų spindulių naktinio matymo ir terminio vaizdo formuotuvo, germanio metalu bus skaidri kaip stiklas pagal matomos šviesos.Tiesą sakant, Germanis į objektyvą infraraudonųjų spindulių naktinio matymo, nes šios nuosavybės.Germanis yra naudingas elementas, ji yra dažnai naudojami, kad papuošalai, kuris yra brangus.

Jei jums reikia kitų svorius, jūs galite susisiekti su mūsų pardavimo asmuo pritaikyti.

Išskirtinį Elementas, Surinkimo Metalo Bandinio Laboratoriniai Reikmenys

1. Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

2. Tik atsekami registruotu paštu bus mes naudojame užsakymus.Sekimo numerį bus atnaujinta užsakymą ir užsakymo pranešimą po išsiuntimo padarė.Matote stebėjimo informaciją po kelių dienų po sekimo numerį paštu.Nedvejodami susisiekite su mūsų pardavimo asmens pagalbos, jei nesate galėsite sekti savo paketą.

3. Artvalentina.lt Shippings dažniausiai yra siūloma.Dauguma pakuočių gali būti pristatomos 5-25 dienomis, net ir ekonomikos shippings.

4. Specialios Prekių, pvz., magnetų ir milteliai, pabandykite pasirinkti Cainiao Specialios Prekių, kurios yra labiausiai tinkamas būdas.

1. Prašome palikti mums, 5-žvaigždučių DSR reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Jei yra kokių nors problemų su logistikos ar produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar kelti bylą.Mes turime užbaigti popardaviminių paslaugą sistemos jūsų paslaugoms visą laiką.Ryšių su mumis yra visada geriausias ir greičiausias būdas išspręsti problemą.

3. Visada yra būdas išspręsti problemą ryšių ir tarpusavio supratimą.Jūs galite susisiekti su mumis vienu iš žemiau būdais:

A. Per Artvalentina.lt Pranešimą arba Užsisakyti Pranešimus

B. Per Prekybos Vadybininkas

C. Per Laiškus ar kitus kontaktus

Dėkojame už Jūsų Verslą!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Naudojimas Komercinės Gamyba
Modelio Numeris Ge
Grynumas 99.999%
Medžiaga Karbidas
Paslauga Individualų kiekis
Kiekis 1gram
Tipas Kita