1LB Propanas Reguliatorius, Adapteris, 1in -20 Vyrų Throwaway Cilindrų 3/8v Vyrų Blyksnius ir 1/4in Greitai Prijunkite Kištuką Montavimo

€17.54 €13.50

  • Žymos: propano vyrų throwaway cilindras
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a57085

Aprašymas

1LB Propanas Reguliatorius, Adapteris, 1in -20 Vyrų Throwaway Cilindrų 3/8v Vyrų Blyksnius ir 1/4in Greitai Prijunkite Kištuką Montavimo

[Plačiai naudojami], Kad 1LB propanas reguliatorius adapterį, galite prijungti savo 1lb propanas reguliatorius kempingas grilis grilis per 3/8inch užsiliepsnojo siūlai ir 1/4inch greitai prisijungti propanas, propanas žarna, net prie bet kokios standartinės 5 -40lbs talpykloje.

[Sriegiu žalvario adapteris] 1inch -20 išorinis sriegis gali būti išmesti cilindriniu sriegiu 3/8inch išorinis sriegis užsiliepsnojo (5/8inch -18UNF) ir 1/4inch greitai prijungti neužfiksuoti kištuku priedai yra pagaminti Pagaminti iš sunkiųjų žalvaris, tvirtas, patvarus, atsparus korozijai ir rūdžių įrodymas.

Į paketą taip pat įeina sriegiu sandarinimo juosta dujų linijos.Didelio tankio ir anti-seize sriegiu juosta yra specialiai sukurta gamtinių dujų dujotiekio, gamtinių dujų ar propano vamzdynai, ir gali išlaikyti sriegis sandarinimo.

[Sąnaudų taupymo propanas reguliatorius adapteris] propano reguliatorius adapteris leidžia jums tiesiogiai prijunkite nešiojamąją kempingas grilis grilis 3/8inch ragų vamzdžių arba 1/4inch greita jungtis propano žarna, ir prisijungti prie didelės standartas propano bako ( 5-40 lb skardinės)).Tai padės jums sutaupyti laiko ir pinigų perkant arba iš naujo pripildyti, daugkartinė 1-svaras vienkartiniai propano balionų.

[Specifikacijos] Medžiaga: kieto žalvario.Propano reguliatorius adapterio rinkinys apima: 1Pc 1inch x 20 vidinis sriegis vienkartiniai cilindrų 3/8inch vidinis sriegis (5/8inch -18UNF) adapteris ir 1Pc 3/8inch vidinis sriegis (5/8inch -18UNF) 1/4 greitai prisijungti atjunkite kištuką detalės. 3/8inch užsiliepsnojo moterų sriegiu bendro ir 1/4inch greitai prijunkite kištuką suteikti jums su dviem būdais prisijungti prie dabartinės propano žarna.

Medžiaga:žalvaris

spalva:Aukso

Pakuotės Turinys:

1 x 1lb Propanas Reguliatorius 3/8inch Vyrų Išlyginimu

1 x 3/8inch Vyrų Išlyginimu 1/4inch greitai prijunkite kištuką

1 x Siūlų Juostele

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Struktūra Kontrolės