Kalėdų Dekoratyvinis Spragtukas "6inch Kalėdų Dekoratyvinis Spragtukas" Karys 4Pcs Karys "Spragtukas" Ornamentas Nustatyti Medienos

€8.92 €4.46

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a57143

Aprašymas

Savybės:

Legenda pasakoja, kad "Spragtukas" yra patrona sent, kurie gali pagyvinti, suteikti laimę, ir saugumui užtikrinti šeimos.

Mediniai Spragtukas " Kareivis turi virvelę, kad gali būti lengvai pakabinti ant Kalėdų eglutės ar apdailos stovėti.

Kalėdų spragtukas duomenys yra žavinga, papuošalai gyvenamieji kambariai, miegamieji,s arba kitas interjero detales.

Dydis: 4*3.5*13cm

Medžiaga: mediena

Produktų Sąrašas:

"Spragtukas" *4

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Ekologiška Medžiaga】Spragtukas " Kalėdų Dekoro yra labai subtilus graikinių riešutų kareivis formos dizainas, kuris tiek suaugusiems ir vaikams patinka.Nes visi jie pagaminti iš medžio, jie nėra lengvai išnyks.

2.【Apsaugoti Savo Šeimos Saugumo】Pasak legendos, "Spragtukas" yra patrona sent, kurie gali suteikti energijos ir geros kloties ir saugumą šeimos.Medienos Spragtukas " ateina iš pasakų, ir klasikinis Europos pasakos spalvos yra taip pat myli mergaitės.

3.【Praktinių Virvę Dizaino】Šis dizainas leidžia pakabinti bet kur mes norime.Medinių Spragtukas " Soldierhave a virvelę, kad gali būti lengvai pakabinti ant Kalėdų eglutės arba apdailos stovėti.

4.【Plačiai Naudoti】Kalėdų spragtukas " duomenys, yra puikus papildymas mūsų sezoninio dekoro ir žavus akcentas į gyvenamieji kambariai, miegamieji ir kiti interjero erdvėse.Todėl jis tinka ir atostogų šalys, Kalėdų eglutės, housewarmings ir Kalėdų šalims.

5.【Geras Pasirinkimas Dovanos】Mediniai spragtukas "Kalėdų papuošalai yra geriausia Kalėdų dovanos visiems, kurie myli "Spragtukas", ir puiki gimtadienio dovana vaikams, draugams, šeimos nariams.Jis atneša šventinę dvasią į savo namus, ar šalis.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai