Kickdown Durų Kamštis Premium Turėtojas Doorstop Sunkiųjų Metalų Atramą Namų Sunkiųjų Durų Sklendės Aparatūros Tobulinimas

€12.27 €6.01

  • Žymos: sunkiųjų duris arčiau
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a57695

Aprašymas

Kickdown Durų Kamštis Premium Turėtojas Doorstop Sunkiųjų Metalų Atramą Namų Sunkiųjų Durų IMNT

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Jūs nenorite, kad kitų rūšių doorstops, kad yra sunku atleiskite, kai atsistojus, jūs turite pasilenkti ir atsistoti.Su šiuo, ne lenkiantis!Tiesiog dėti ant stūmoklių ir įdėti jį į vietą, pakartokite svirtis išleisti, ir tuomet jis atsiskleis.

2. Šis kištukas suteikia paprastas ir efektyvus metodas, siekiant apsaugoti duris nuo pataikyti, stumdomas ir stumdomas net stiprių oro .Spyruoklinių durų rėmas gali suteikti jums su patikima apsauga.

3. Stilingas dizainas su pavasario stūmoklį ir patvarus ateityje plokštė leidžia lengvai hands-free.Vienas paprastas žingsnis į pavasarį stūmoklį bus užrakinti duris tvirtai vietoje, o dar vienas žingsnis dėl serijos plokštės bus išleisti durų.

4. Neslidžios minkštos gumos kojų apačioje, durų sklendės užtikrina tvirtą sukibimą ir apsaugoti grindys, kilimai ir sienos nuo įbrėžimų ir ženklai.Ne daugiau durų pateko uždaryti, pirštų augintiniai sugauti ar spąstai kambarys.

5. Durų stotelė yra tinkamos naudoti institucijose/įstaigose, labai tinka naudoti namuose.Durų stop taip pat gali būti tinkamas plyteles, vinilo, betono arba medžio grindys.Pavasarį duris sustabdyti tinka rinkose, butai, paprasti namai, kieta vidaus durys, garažų, metalinių durų bei kitų vietų.

Skelbimas:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

*Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1 x Kickdown Durų Kamštis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Dydis 12.6X3.5X3.5cm
Modelio Numeris doorstop
Kilmės Žemyninė Kinija
Naudojimas Namų Sunkiųjų Durų
Tipas Durų Sklendės, Kickdown Durų Kamštis
Parama Dropship
Svoris 111g
Medžiaga Cinko lydinys, Metalo
Sertifikavimo NĖRA