CMZST065 Pakeitimo Žoliapjovės Linijos Ritės Už Meistro, Piktžolių Valgytojas Styginių Autofeed Ritės Linija (10Spool, 2Cap, 2Spring)

€30.79 €21.56

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a57852

Aprašymas

Tinka string žoliapjovės modeliai: CMCST900, CMCST910 CMESTA900, CMESTE920 & CMCST98020 serijos žoliapjovės.Tinka modelis: Mūsų string žoliapjovės pakeitimo ritės yra suderinama su MEISTRO-CMZST065 & CMZST0653. Bžūp apima modelis: CMZST120SC.

Styginių žoliapjovės line: Premium-apie 30ft ilgio ir 0.065 colių skersmens.Styginių Žoliapjovės Ritės Linija lengvai pjauna žolę ir piktžoles.Llows mažiau vilkite efektyviau gabalai.Lanksti ir lankstus, leidžiantis linijos ruožas ir pagalvėlė poveikio su kietų paviršių.

Auto pašarų žoliapjovė ritės line: Aukštos kokybės ABS ritės & tvirtos poliamido nailono siūlų, lankstus ir ilgas tarnavimo laikas.Žoliapjovės pakeitimo ritės naudoja išcentrinę jėgą ir aerodinamika sumažinti vilkite, greitai pjovimo ir naudoja išcentrinę jėgą pašarų žoliapjovės linijos, kaip reikia.Auto pašarus sistemos pakeitimo ritės palengvina nuobodų darbą vertus-vyniojimo ritės.

Iš anksto žaizdos, pasiruošęs eiti: Kiekvienas pakeitimas ritės ateina iš anksto žaizda ir gali būti lengvai pakeisti per kelias sekundes.Ji yra labai lengva surinkti ir pašalinti, galite pasiimkite jį į reikiamą vietą ir tada surinkti juos greitai ir lengvai tiesiog rankomis, nereikia, kiti įrankiai.

Vartojimo atsargumo priemonės: Dėvėti apsauginius akinius ir ilgas kelnes naudojant šį produktą, siekiant išvengti žalos nuo pereinanti linijos.Tai belaidžiai weed eater dalimis pildymas tinka tik jaunos žolės.Stiprus piktžolių naudoti kitų priemonių, tokių kaip peiliukai apdaila.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:ABS, nailonas

Pakuotės Turinys:

10 * String Žoliapjovės Ritės Linija

2 * Ritės Dangtelį, Dangtelis

2 * Ritės Pavasario

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Kilmės Žemyninė Kinija