Skambinti Vaizdo Kameros Vandeniui Padengti Doorbell Apsauginis Dangtelis Smart Domofonas Vaizdo Durų Telefonu Skambinti

€16.63 €14.13

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a58129

Aprašymas

Patikimas duris bell padengti apsaugą:tvirta medžiaga, dizainas kartu su atsparumas dilimui, atsparumas korozijai, šalčiui ir saulės apsaugą, funkcijas, teikti savo skambinti geriausia apsauga pratęsti tarnavimo laiką.

Atsparus vandeniui ir sunproof: atsparus vandeniui doorbell apvalkalas su fiksuoto lango sumažina atspindžius nuo saulės ar gatvių apšvietimas ir yra suderinamas su tobula lietaus, sniego ir visų kitų oro sąlygų.Be abejo, tai yra geriausias aksesuaras jūsų žiedas durų skambutį.

Įvairios programos: tinka įvairių atspaudų prietaisai, prieigos kontrolės klaviatūros ir vaizdo doorbell kameros ir t.t.Visiška apsauga nuo buitine technika, kad būtų sumažinta galimybė, kad orų žalą.

Lengva įdiegti: pasirinkti tinkamą sienų ir įsukite varžtus pridėti juos, viskas daroma lengvai.

spalva:Juoda

Medžiaga:plastikas

dydis:Apytiksl. 10 x 21.5 x 17,5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Lietaus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Skambinti Vaizdo Kameros Vandeniui Padengti Doorbell Apsauginis Dangtelis Smart Domofonas Vaizdo Durų Telefonu Skambinti

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas FGHGF