Žvejybos Glow Stick Šviesos Naktį Žvejyba Plaukti Lazdele Žibintai Tamsoje Švyti Stick Žvejybos Reikmenys Liuminescencinės Lightstick

€2.74 €1.91

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a58361

Aprašymas

Kulka Taškų:

1、Praktinių meškere Šviesos: Žvejybos Glow Stick yra praktiška ir naudinga.Žalias, kai stacionarių ir raudonos šviesos bus, kai kramtymas kabliuko.Naudojant šį žvejybos polių šviesos, jums gali įpareigoti guminis žiedas ant polių tvirtai.

2、Pasirinkta Medžiaga: Naktį meškere Šviesa turi labai geros kokybės, su atrinktais ABS medžiagos.Vidaus sponge apsaugos trinkelėmis nebus subraižyti meškere.

3、Lengva Naudoti: Naktį meškere Patarimas Šviesos yra patogi, įdiegti ir nustatyti.Smūgiams atsparus dizainas, ryškios ir patvarus LED žibintai.Tinka gėlo ir sūraus vandens.

4、Didelio Matomumo Naktį: Žvejybos Bite Signalizacijos Naktį yra labai puikus, lengvas, kad gali švyti ilgą laiką ir yra lengvai matyti naktį.Puikus glow stick žvejybos entuziastai.Padėti pagauti daugiau žuvies.

5、Nuostabi Dovana: Žvejyba Plaukti Glow Stick gali būti nuostabi dovana jūsų šeimos, draugų, ir kolegų gimtadieniai, šventės, Kalėdos ir dar daugiau.Esminė aksesuaras žvejybos mėgėjams.

Aprašymas:

Naktį meškere šviečia labai ryškiai.Kad naktį žvejybos lengviau!Padėti pagauti daugiau žuvies!Praktinis žvejybos aksesuaras žvejybos entuziastai.

Specifikacija:

Pavadinimas: meškere LED Indikatorius

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto svoris: 2 g

Gaminio ilgis: 3.8 cm/1.49 į

Maitinimo režimas: 1 425 baterija (yra komplekte)

Pakavimo Sąrašas: Žvejybos Bite Signalizacijos Naktį*1

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Tipas Žvejybos Glow Stick Šviesos Naktį
Nutolimas Uodega Tipas Supjaustyti Uodegą
Kategorijos Stream Plaukti
Float Tipas Šviesos Plaukti
Pozicija Rezervuaras, Tvenkinys
Kilmės Žemyninė Kinija
Produkto tipas Žvejyba Plaukti