Dinozaurų Sunkvežimių Žaislai Vaikams Dinozaurų Deformacijos "PASIDARYK pats" Stebėti Automobilių Šviesos Muzikos Metimu Saugojimo Inercijos konteineriuose Žaislas Automobilis

€10.84 €7.81

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a59419

Aprašymas

Dinozaurų Konteinerių Žaislas Automobilis su Šviesos Muzika "PASIDARYK pats" Deformacija, Geležinkelių, Automobilių Žaislas Saugus, netoksiškas Baterija skirta Bamblys Atostogų Dovanų

Ypatybė:

1. Realus: Tyrannosaurus Rex ir Triceratopsas dinozaurų formos sunkvežimių pritraukti vaikų dėmesį labai daug.Jie gali atnešti vaikų svaiginančius patirties žaisti į dinozaurų parkas, su deformuoti dainos, spalvinga žiburiai, ir derinys dinozaurų ir automobilių garso efektų, todėl, kad vaikai gali išmokti galvoti, naudojimosi rankomis akis koordinavimo, hands-on, galimybes ir pan.montavimo ir deformacijos.

2. Aukštos kokybės plastiko: Jis sukurtas su aukštos kokybės ir patvarių medžiagų.Tai aplinkai draugiškas ABS plastiko, saugus ir netoksiškas.Produktas yra poliruoti sklandžiai, be šerpetų ir negalės jūsų rankas, kai žaidžia.Tai yra geriausias atostogų dovana vaikams atostogos su restorano spalva karton. pakuotėje.

3. Interaktyvūs žaislai: vaikai gali žaisti su savo partneriais namuose, parkas, paplūdimys, mokyklos ir kitos scenos skatinti vaikų socialinius įgūdžius.Taip pat galite žaisti su tėvais, skatinti tėvų-vaikų santykių ir kad vaikų žaidimo laikas, pilnas įdomus.

4. Su šviesos ir muzikos: Dinozaurų transporto priemonė yra tiesioginio žaislinių transporto priemonių, kurios gali judėti be baterijų.Tai kaip tikras transporto sunkvežimis su transporto ir saugojimo funkcijas.Jis gali laikyti visi maži dinozaurai ar kitų mažų žaislų saugojimo dėžutė.Trys AA baterijos (neįtraukta) leisti jiems patirti įvairių analoginis garso efektus, muziką ir apšvietimą.

5. Švietimo žaislai: 50 * 40 * 22cm didelis sunkvežimis yra labai įspūdingas, po to, kai buvo prasidėjusios.Dviejų tipų maži automobiliai leisti vaikams kaupti ir deformuoti patys.Vaikai mokosi mąstyti ir praktika savo rankose žaidimo metu, todėl, kad jų grojimo laikas yra pilnas įdomus.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Rekomenduojame Amžius: 7-12y

Modelio Numeris: Dinozaurų Geležinkelių Automobiliu

Sertifikavimas: CE

Gaminio medžiaga: ABS+elektroniniai komponentai

Produkto spalva (nebūtina):Tyrannosaurus Žalia,Triceratopsas Pilka,Tyrannosaurus Pilka,Triceratopsas Žalia

Geležinkelių Automobilių Žaislas

Gaminio dydis: 50 * 40 * 22cm/19.69*15.75*8.66 colių

Maitinimo režimas: AAA * 2 (nepridedami)

Funkcijos: inercinė drive, garso efektų, šviesos, deformacijos skaidrių

Įskaitant: 1 * dinozaurų deformacijos inžinerijos sunkvežimių, 1 * krano, 3 * dinozaurų automobilių, 4 * vikšriniai, 6 * dinozauras

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Set X Dinozaurų Geležinkelių Automobilių Žaislas

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Prekės Pavadinimas VKTECH
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Sunkvežimis
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Masto 1
Sertifikavimo CE
Baterija Šarminiai AAA
Gaminio Dydis 50 * 40 * 22cm/19.69*15.75*8.66 colių
Funkcijos Inercinė Drive, Garso efektu, Šviesa, deformacijos skaidrių
Kilmės Žemyninė Kinija
Maitinimo Režimas AAA * 2 (nepridedami)
Modelio Numeris Dinozaurų Geležinkelių Automobiliu
Gaminio Medžiaga ABS+Elektroniniai komponentai