Mediniai Raidžių Skaičius Statybos Įspūdį Švietimo Rūšiavimo Žaislas, Spalvos, Formos, Krovimas Žaidimas Žaislas Mokymosi Valdybos Veiklos Rūšiuoti R3f1

€5.13 €2.61

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a60533

Aprašymas

Aprašykite:

Medžiaga: mediena

Spalva: įvairiaspalvis

Dydis: apie 18*5*18cm/7.02*1.95*7.02 cm

Taikoma amžius: 36 mėnesių ir daugiau

Įpakavimas: dėžutė spalva

Savybės:

Kibirkštinio jūsų mažylio vaizduotę: Kurti anksti, forma, spalva ir dydis skirtumas įgūdžių, skaičiavimo, krovimas, rūšiavimas ir pastatas su šių spalvingų medinių kaladėlių.Plėtoti gebėjimus ir vaizduotę.

Aukštą produkto sauga: medžio produktas yra lygaus paviršiaus, minkštas spalvos ir gero klavišą ryšį.Labai patvarus ir aukštos kokybės.Netoksiškas, nepakenks kūdikiui.O pagrindinis grožio jausmą, ji stimuliuoja kūdikio pažinimas ir kūrybiškumo spalva.

Puikus būdas gauti kartu su savo vaikais: išlaikyti savo vaikų ramioje ir užsiima, suteikti jiems šis žaislas laikyti jas laimingas ir pramogauti už valandos; taip pat gauti hands-on su savo vaikais ir pasijuokti raides ir numerius ar kitus modelius mėgautis su savo vaikais smagiai praleisti laiką ir būti arčiau jūsų kūdikiui.

Įvairios kombinacijos ir įvairių būdų, kaip žaisti: 26 blokai su įvairių formų, įvairių būdų, kaip žaisti, ir daug modelių.

Pirkti su pasitikėjimu: Jei turite kokių nors klausimų apie šį butelį, gruntas, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes siūlome greitą klientų aptarnavimą ir reali garantija!

Komentaras:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo keitimus.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.labai ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto pakuotės

Pakuotė:

1*26pcs blokai

1* Dugno plokštė

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo CE
Rekomenduojame Amžius Motinystės
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ