LED, LCD Ekrano Matricos Valdiklio plokštės Tinka N141C1 N141C2 N141C3 HDMI Suderinamus AV VGA 30 Pin LVDS 1CCFL 14.1" 1440*900 "PASIDARYK pats" Rinkinys

€19.14 €17.61

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a62130

Aprašymas

Instrukcijos perkant šį rinkinį: Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų ekrano modelis yra lygiai tokia pati, kaip modelio sąraše ir pats ekranas gali būti rodomas paprastai.Jei jūsų ekrano modelis yra ne mūsų produktų sąrašas.Praneškite mums ekrano modelis padėti patvirtinti tai, ką rinkinys yra tinkamas jums. (Tai labai svarbu, Negerai pirkti gali sukelti netinkami).Teisingas modelio etiketėje galima rasti ant nugaros ekrano skydelis.Kaip parodyta žemiau: Valdiklio plokštės Aprašymas: Atkreipkite dėmesį: valdiklio plokštės jokio garso išvesties.Tik paramos LCD ekranas 3.3 V maitinimo įtampa.Valdytojas, valdybos maitinimo įtampa: DC 12V-3A (DC Port: 2,5 MM ir 5,5 MM vidinio+ ne-) ypač daug dėmesio : Niekada nenaudokite maitinimo įtampa daugiau nei 12V, kitaip apygardos valdyba bus sugadinta!!! 1 HDMI suderinamus signalo įvesties paramos 1.1 1 VGA signalo įvestis 2 AV signalo įvesties Palaikymas automatinis perjungimas į AV2, kai jungtis ACC įėjimų 12V.Standartinis apšvietimas 6-pin jungtis.Išorės inverter board gali būti prijungtas.OSD: Ryškumas, Kontrastas Auto Kalbos Ir Pan.Kalbos: anglų, Kinų...Lentos Dydis: 90mmX66mmX17mm Paramos TTL LCD ekranas su " universal 50 PIN sąsaja: AT065TN14,AT070TN92,AT070TN94,AT090TN10 AT070TN90,AT070TN93,AT080TN52,AT090TN12.....Į komplektą įeina: 1Pcs x Valdiklio plokštė 1Pcs x LVDS laido (priklauso nuo jūsų LCD modelis) 1Pcs x Apšvietimas Keitiklis (priklauso nuo jūsų LCD modelis) 1Pcs x Klaviatūra su laidu Speciali Pastaba:

1 .Be to, pakavimo sąrašas priedai, jūs taip pat reikia parengti savo paties maitinimo adapterį ir HDMI suderinamus arba VGA signalo kabelis.

Jei reikia Maitinimo adapteris→

Jei jums reikia LVDS 30 kaiščių kabelis→ Jei jums reikia šio valdiklio plokštės apsauginėje dėžėje→

2 .Jei jūsų skydo modelis yra ne mūsų pardavimai sąrašą.Prašome siųsti mums foto modelio ženklas ir signalas uosto ant nugaros skydelio padėti patvirtinti. (Nereikia pateikti užsakymą aklai išvengti nereikalingų ginčų).

3 .Nes mums reikia paruošti tinkamą rinkinys jums, ir gamintojas negali atnaujinti ar atnaujinti produktą, kai kurie priedai bus skirtis nuo nuotraukos parodė, prašome kreiptis į tikrasis produktas gavo.

4 .Mes pasirūpinsime transportu per 3 darbo dienas nuo jo gavimo dienos mokėjimo patvirtinimo (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).Iki mokėjimo, prašome įsitikinkite, kad jūsų gavimo informacija yra teisinga.Kai paketas yra siunčiama informacija gali būti pakeista.

5 .Mūsų pardavimo kaina neapima muitų, PVM ir visų kitų paslėptų mokesčių.Prašome pasikonsultuoti su muitinės departamento jūsų šalyje/regione, prieš pateikiant užsakymą, siekiant nustatyti šių išlaidų.

6 .Jei turite kokių nors problemų eksploatacijos metu.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Tai geriausia nustatyti tam tikras nuotraukas ar vaizdo įrašus padėti mums, patikrinkite, ar problema.Aklas neigiamo vertinimo neišsprendžia jokių problemų.Tikiuosi, kad mes galime bendrauti išspręsti.Ačiū iš anksto.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Apšvietimo Tipas 1 CCFL
Palaikoma Ekrano Dydis 14.1"
Suderinamos Prekės "Samsung"
Prekės Pavadinimas OPLY
Sertifikavimo RoHS
Kilmės Žemyninė Kinija
Numeris S2
Palaikomos Signalas Uostuose LVDS 30 Pin
Elemento Tipas Kiti Nešiojamojo Kompiuterio Dalys
Palaikoma rezoliucija 1440*900