Tintenmeer specialiųjų tarnybų TEMP

€17.50

  • Žymos: 05 papildymo rašalo, žalia papildymo rašalo, pildymas baltas rašalas, papildymo rašalo juoda, kinijos rašalo papildymo, aihao rašalo papildymo, "dell" rašalo papildymo, papildymo rašalo rašiklis, pildymas rašalas epson, copic papildymo rašalo
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a62135

Aprašymas

Šis produktas yra tik privatus susitarimas tarp pirkėjo ir pardavėjo.Šis produktas neturi įsigalioti, jei nėra bendravimo tarp pardavėjo ir pirkėjo, ir ji sutiko užsakymą čia.Jei pirkėjas yra kenksminga čia, pirkėjui nėra grąžinamos.

Dėmesio:

1. Produktų nuotraukos yra tik informacinio,tikrasis produktas dominuoti natūra.

2 .Prašome patikrinti, ar tikslaus modelio spausdintuvo arba suvartojamas prieš perkant.Vengia pirkti klaidingą modelį ir pažeisti jūsų interesus .Mes niekada prisiimti atsakomybę negerai pirkti

3. Praneškite mums išsamiai pristatymo adresą gatvė,miestas,rajonas,šalis,pašto kodas,kontaktinis asmuo,kontaktinių asmenų telefono numerį, įmonės pavadinimą ir kt.

4. Prašome pastebėti, tikslų adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, ir recievers " pavadinimą.

5. Įsitikinkite pristatymo adresas yra teisingas, turinčių teisę miestą ir pašto kodą.Adresas ir kontaktinė informacija klaida, nes pirkėjai prisiima atsakomybę.Mūsų kaina nėra jokių mokesčių ir atokiose vietovėse.

6. Tarptautinės pardavėjų prašome pranešė, kad muitinė savo šalyje, gali imti muitų ar kitų mokesčių.Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus (tarifų).

7. Prieš atidarydami byla dėl negauna savo paketą, prašome pirmiausia pabandykite gauti savo laivybos statusą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Prekės Pavadinimas TINTENMEER
Tipas rašalo kasetė