Magija Kauliukai Dėžutė Medinė Proto Prognozė Kauliukai Kauliukai Lauke Triukui Proto Prognozė Kauliukai Skaičius Iliuzija Mentalist Nekilnojamojo Magija

€4.92 €2.46

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a63123

Aprašymas

Aprašymas:

Paprasta naudoti ir lengva valdyti.Triukui Kauliukai gali atlikti visų rūšių rodo ir šalių, ir visų triukų rūšių gali būti žaidžiamas naudojant šią technologiją.

Specifikacija:

Pavadinimas: Triukui Kauliukai

Svoris: 36g

Dydis: apie 4*3.7 cm/1.57*1.45 į

Pakuotė: OPP

Medžiaga: mediena

Pakavimo Sąrašas:

Triukui Kauliukai*1

Lauke*1

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir Kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Pradeda vykdyti Magija】Duomenys gali būti vertinamas per skaidrus akrilo viršuje.Jūs galite atlikti šią techniką, bet kokios būklės, be praktikuojančių jokių įgūdžių.Pradėti scenos magija!

2.【Smagu Žaisti】žiūrovų prašoma bandyti pakeisti didžiausias kauliukai purtant langelį, tada menininkas prašo žiūrovų pasirinkti skaičių tarp 1 ir 6, nes nėra įtampos, jis bus iš naujo nustatyti iš karto.

3.【Paprasta Naudoti】Paprasta naudoti ir lengva valdyti, Magija Kauliukai Žaislas, kad tiek suaugusieji, ir vaikai gali žaisti su, kad patenkinti savo smalsumą, įvairių pasirodymų ir šalys yra įmanoma.

4.【Tvirtos Medžiagos】Pareikšti magija įdomus, Magija Kauliukai Lauke yra pagamintas iš medžio, tvirtos ir daugkartinio naudojimo, suteikti jums su gera vartotojo patirtį ir sutaupyti jūsų pinigus pakartotinai žaislų pirkimo.

5.【Pareikšti Įdomus】Magija Denio Kauliukai Lauke gali būti naudojami atlikti stebuklinga magija visi šalies, atnešdami džiaugsmo visiems.Praktika daro lengva žaisti puikiai!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Veiklos Formos Etapas Magija
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Unisex
Medžiaga Medvilnės
Savybės Magai
Rekomenduojame Amžius 12+y
Yra Instrukcija No
Sertifikavimo NĖRA