Pagrindinėje Pusėje Šepetėlis Filtro keitimas Reikmenys Ryklys AV2501AE AI, RV2502AE AI, AV2501S AI Robotas Dulkių siurblys

€31.79 €23.20

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a64422

Aprašymas

Pagrindinėje Pusėje Šepetėlis Filtro keitimas Reikmenys Ryklys AV2501AE AI, RV2502AE AI, AV2501S AI Robotas Dulkių siurblys

[Suderinama Modelis], rinkinys yra suderinama su Ryklių AV2501AE, AV2502AE Robotas Dulkių siurblys, kuris yra paprasta įdiegti bei patogu naudoti.

[Filtravimo Galimybes iki 99.97%] Su H13 didelio efektyvumo, mūsų " HEPA filtrai yra stiprus filtravimo galimybes smulkių dalelių gaudyklė, kaip antai maisto, plaukų, ir gyvūnų pleiskanos ir užkirsti kelią per 0.1 Mikrometrų mažytė dulkės nepatektų į tavo šepetėlių-mažiau variklio, išplėsti paslaugų gyvenimą savo RoboVac.

[Lengva Naudoti & Install ]Laisvas rankas nuo sudėtinga įrengti veiksmus.Mūsų pakeitimo priedų rinkinys puikiai tinka jūsų dulkių siurblys ir jūs galite lengvai juos įdiegti, nereikia papildomų priemonių, reikalingų.Tik atsisveikinti su kitos blogos ir netinkamos atsarginės dalys, jūs nusipelno geriau.

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x voleliu, teptuku

2 x dulkių surinkimo filtrai

2 x HEPA filtrai

1 x pagrindinis filtras ekranas

1 set x medvilnės filtras

4 x šoniniai šepetėliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Prekių Kokybės Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija