2vnt Motociklo Elektros Šildomos Rankenos Spaustuvai, 5-Pavarų DC12V Šildomos Vertus, Spaustuvai, skirti Motoroleris

€68.97 €50.35

  • Žymos: universali odos rankena, electrik paspirtukas 3 ratų, elektros 2 ratukų paspirtukas, lovehandle universali rankena, telefono laikiklis rankena keičia, telefono dėklas magija su šlapia danga, paspirtukas 3 hjul, pirštinės veidrodėliai motociklams, solo rankena telefono dėklas, universali rankena enduro
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a65634

Aprašymas

Aprašymas:

5-pavarų reguliavimas dizainas leidžia jums reguliuoti temperatūrą laisvai, pagal savo poreikius, išlaikyti savo ranka šilta pakankamai.

Sukurta su įmontuota pažangi mikroschema, produktas bus automatiškai persijungs į budėjimo būseną, kai įtampa yra per didelis arba per mažas, kuri yra saugiau naudoti.

Renkantis premium gumine medžiaga, produktas yra tvirtas, anti-aging, karščiui atsparūs, ir labai lanksti.Vandeniui atsparus dizainas daro produktą galima naudoti ant lietingą dieną.

Ilgis produktas yra 13cm, plotis yra 2.2 cm, o aukštis 2.2 cm.Rankenos galuose yra nuimamas, kuris yra dėmesingas naudoti.

Ji gali būti įdiegta DC12V motociklai, motoroleriai, Keturračiai, ir trijų ratinių motociklams.

Prekės Pavadinimas: Motociklas, Šildomos Rankenos

Medžiaga: Guma

Spalva: Juoda

Išėjimo Galia: 20-40W

Darbinė Įtampa: 12.4 V-15V

Taikoma Vamzdžio Skersmuo: 2.2 cm

Darbo Temperatūra: -15 Celsijaus Laipsnių kampu iki 50 Laipsnių Celsijaus

Apsaugos Įtampa: Kai Įtampa Yra Mažesnė Nei (Iš 12,5±0.2) V, Šildymo Rankena išsijungia Produkcija, ir Reguliatorius Pereina į Ramybės Narė

Savybės: Elektra, 5-Pavaros, Atsparus Vandeniui

Dydis Informacija:

13cm x 2.2 cm x 2.2 cm/5.12" x 0.87" x 0.87" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek aspektą skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Instrukcijos:

1.Raudona viela yra teigiamo poliaus ir juodą laidą yra neigiamas polius.Prašome prisijungti teisingai, kitaip jis bus lengvai sugadinti produktą.

2.Galios reguliatorius, indikatorius mirksi 3 kartus, ir nei persijungia į budėjimo būsena (mirksi indikatoriaus spalva šviesiai žalia rodo normaliai, ir spalva yra mėlyna, rodo, kad apsaugos funkcija neveikia, bet jis gali taip pat šilumos paprastai.)

3.Telefonui veikiant laukimo valstybės, paspauskite mygtuką ant rankenos, jei maitinimo įtampa šiuo metu yra mažesnė už pradinę įtampos elektros šildymo, raudona indikatoriaus lemputė keletą kartų, ir pereina į laukimo būseną.

4.Telefonui veikiant laukimo valstybės, paspauskite mygtuką ant rankenos dangtelis.Jei maitinimo įtampa yra didesnė nei elektros šildymo pradžios įtampos šiuo metu sistema bus įvesti greitas kaitinimas, taip, kad rankena padengti bus sušyla greitai, ir po tam tikro laiko, jis bus įvesti pastovaus šildymo.

5.Darbo narė, kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite mygtuką, elektros šildymo galia padidėja iki 20 proc., iš viso 5 pavaros, ir spalva indikatoriaus lemputė: mėlyna-žalsvai mėlyna-žalia-violetinė-raudona.

6.Į darbo būseną, kai maitinimo įtampa yra mažesnė nei elektros šildymo pradžios įtampa, atitinkamos pavaros indikatoriaus lemputė.Jei įtampa yra mažesnė nei ši įtampa per 7 sekundes, valdytojas bus atjungta elektros šildymo galia ir patekti į laukimo būseną.Jei normalus įtampa yra atkurtas per 7 sekundes, lemputė bus ir normalios eksploatacijos pradžia.

7.Į darbo būseną, kai maitinimo įtampa yra didesnis, nei nustatytas didžiausias įtampos vertę, duomenų valdytojas nedelsdamas nutraukia šildymo galia ir pereina į laukimo būseną.

Komplektą Sudaro:

2 x Motociklo Šildomos Rankenos

2 x Rankenos Galus

1 x Klijai

1 x Droselio Šerdies

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Motociklams Padaryti Universalus
Kilmės Žemyninė Kinija