Žoliapjovė Galvos 6/7 Colių 3/6 Galvos Anglies Plieno Žoliapjovės vieliniu Šepečiu Universali Lanksti Weed Eater Peilis Vejapjovei Priedai

€9.92 €6.94

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a66856

Aprašymas

[Strong & Patvarus] Ši vejapjovė galvos yra pagaminti iš premium anglies vielos, tvirti ir ilgaamžiai, rūdžių ir korozijos, atsparus smūgiams, ne taip lengva sulaužyti ir deformuoti.Laido nėra lengva nukristi ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

[Rišti Viela Dizainas] žoliapjovė galvos, rišti viela yra saugi, lanksti, aštrių ir veiksmingai, ji gali vis dar veikia normaliai visi samanų ir uolienos, kurios žymiai pagerinti darbo efektyvumą.

[Size Informacija] žoliapjovė galvos priemones, apie 150mm/6 colių arba 180mm/7 colių, ir yra 3 galvos ir 6 skyriaus vadovas jums pasirinkti.Jis tinka labiausiai žoliapjovė, lengva įdiegti ir pašalinti, taupome jūsų laiką ir darbo.

[Quick Ravėjimas] Weed eater ašmenys priima vidaus fiksuotojo plokštės struktūra, siekiant užtikrinti nuoseklumą ir saugos.Žoliapjovė pjovimo galvutė gali veiksmingai pašalinti nepatogus žolės, ant vejų, sodų ir takai.

[Platus Taikymas] žoliapjovė pjovimo galva yra puikus pjovimo storio žolės, krapai, brambles, krūmai, sodinukai ir kt., ypač žolę kampuose ar plytų sąnarių, plačiai naudojami, sodas, terasa, kieme, vejos, šaligatvio ir daugiau.

Produkto Aprašymas:

Naudojant rišti viela, o ne metalo geležtės,, žoliapjovė galvos veiksmingai pašalina visus samanų ir piktžolių iš veja, sodas ir keliai, todėl apipjaustymas lengviau, tinka daugeliui žoliapjovės modeliai.Jis veikia gerai, kai pradeda uolienos ir sunku blokai, padėti jums pasiekti daugiau vienodą pjovimo ir daugiau kruopščiai pašalinti.

Pagrindinės Savybės:

Stabili ir Lanksti: Mūsų žoliapjovė pjovimo galva yra suprojektuoti su padėties nustatymo skylę į kelią plieno viela iš perkelia naudojimo metu, stiprus ir stabilus.

Saugus ir Patikimas: Žoliapjovės vieliniu šepečiu priima rišti viela pakeisti formos ašmenis, kurie gali piktžolių greitai, o kelią kenkia jums.

Lengva Valyti: vejapjovės galva yra lengvai valomas su muilu vandens, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, piktžolių būna, puikus partneris ravėjimas sode.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Žoliapjovė Vadovas

Medžiaga: anglies plienas

Varžtas atstumas tarp skylių: 5mm/0.2 colių

Skersmuo: 150mm/6 colių, 180mm/7 colių (pasirinktinai)

Vadovas: 3, 6 (pasirinktinai)

Plieno vielos storis: 0.8 mm

Naudojimas: sodas, kiemelis, veja, kiemas, šaligatvio ir pan.

Pastaba:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1x žoliapjovė Vadovas

6/7 Colių,3/6 Galvos,Vejapjovė Priedai

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo CE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo