Stogo skėtį nuo saulės akis Ford Bronco 2021-2022 4 Durų, Oksfordo Audinio skėtį nuo saulės Net Akių į Viršų, Kuriems Visiškai Sulankstomas, Blokuoti UV

€67.99 €42.15

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a67895

Aprašymas

Stogo skėtį nuo saulės akis Ford Bronco 2021-2022 4 Durų, Oksfordo Audinio skėtį nuo saulės Net Akių į Viršų, Kuriems Visiškai Sulankstomas, Blokuoti UV

Įmontuoti: Šis top skėtį nuo saulės akių yra pakeisti Ford Bronco 2021-2022 (ne pakaitalas Ford Bronco Sportas).Mūsų skėtį nuo saulės akių yra profesionaliai pritaikyti jūsų modelio,Lengvas ir sulankstomas, jums reikia tik rezervuoti maža vietos kamieno sandėliavimui.

Naudojimas: Po instaliavimo skėtį nuo saulės akių, jūs galite mėgautis skaidrumą gryname ore, gamtoje, o apsaugoti savo draugais ir interjerą jūsų automobilį nuo kenksmingų UV spindulių.

Įrengimas: Lengva įdiegti ir pašalinti be papildomų įrankių ar transporto priemonių modifikacijos.Mūsų paketą įeina visi reikalingi bungee virvės užtikrinti, todėl greitai ir lengvai įdiegti viršuje skėtį nuo saulės akių pakeitimas.

Ilgaamžiškumas: Tvirtas statybinių medžiagų dvigubai susiuvami kraštų veiksmingos apsaugos nuo saulės ir kasdien dėvėti apsaugos.Dėmių ir išnyks atsparus už asmeninį išvaizdą į savo off-road transporto priemonė.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Oxford medžiaga

Pakuotės Turinys:

1x Stogo skėtį nuo saulės Akių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija