Biblija Lagaminas Biblijos Atveju Knygos Viršelio Bažnyčios Maišelį Bažnyčios Maišelį Daugiafunkcinis Organizatorius Apsaugos Biblija Vežėjas Su Rankenomis

€17.15 €11.66

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a68241

Aprašymas

Savybės:

1. Jis priekyje yra kišenės, nugaros kišenės ir keli vidaus saugojimo kišenės.Leiskite savo objektų būti labiau organizuotas

2. Pagamintas iš vandeniui atsparaus poliesterio drobės ir patvarus metalinis užtrauktukas, minkštas ir lengvas, apsaugoti savo biblija, knyga ar telefoną nuo pažeidimų.

3. Naudojama kaip dokumentas, krepšys, portfelis, periodinių leidinių tiekimo organizatorius, taip pat gali laikyti rašikliai, pieštukai, automatiniai pieštukai, elektroniniai produktai, ausinės, ir kt.

4. Yra patogi rankena lagaminą, kurį paprasta nešiotis, keliaujant.

5. Puiki dovana šeimai ir draugams Kalėdų ir Helovinas.Skleisti meilę ir grožį su specialios dovanos!

Produkto Specifikacija:

Gaminio dydis: 32*25*8cm /12.59*9.84*3.14 cm

Vienos pakuotės dydis 32*25*2cm/12.60*9.84*0.79 cm

Bendroji masė: apie 304g

Pakavimo Sąrašas:

Biblija Dangtelis Dėklas*1

Pastabos:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus Biblijos Viršelio: Didelis Biblijos Viršelio Vyrų savybės aukštos kokybės polisterio ir tvirtos metalo užtrauktuką.Ji bauda kūrinys, ir elegantišką išvaizdą.

2.Naudinga Dizainas: Ateina su slydimo kišenės šonuose knygų, Biblijos lagaminas turi akių kišenėje viduje laikyti lipdukus, užrašus ir klavišai, ir 5 vertikalios kišenės rašikliams ir žymekliai.

3.Patogi Rankena: Įrengtas su rankena, kuri gali būti lengvai atliekami bet kur, tai Didelis Biblijos Viršelio Atveju Atlikti Maišelis lengvas ir patogus naudoti keliaujant.

4.Išskirtinė Dovana: Puikus Padėkos, Kalėdų, Krikščionių švenčių, gimtadienio iškilmių, Motinos Diena, Velykos ar kitas svarbias progas, tai Biblija Padengti Atveju yra tinkamas suaugusiems, rašytojų ir menininkų, universiteto baigimo, gimtadienius, arba atgal į mokyklą ar kelionių elementus.

5.Platus Programas: Gerai tinka dauguma žmonių rūšių, pavyzdžiui, moterų, vyrų, mergaičių ir berniukų, ir ši Biblijos Viršelio Atveju su Rankenomis gali būti naudojama kaip dokumentas, nešiojamojo kompiuterio krepšys, portfelis, leidinys saugojimo organizatorius ir kt.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija