100vnt Karinės Žaislo Modelis Veiksmų Skaičius, Plastikiniai Karių Armijos Vyrai Duomenys 12 Kelia Karių Orlaivio Bakuose Bokštelis Vaikų Dovanų

€2.70 €1.59

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a70432

Aprašymas

Kurti vieta:

Karinės Karys Pavyzdį: Jūs gausite 100vnt mini karinio kareivis žaislų rinkinys, įskaitant 93 kareivis duomenys ir 7 karinės scenos modeliai.Yra pakankamai karinės modelis žaislai vaikams žaisti karinės kovos žaidimai grupėse.Vaikai gali organizuoti ginklų ir kova pagal savo vaizduotę ir imituoti įvairių karinių scenų.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Šios karinės modelis žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės PP medžiaga, kuri yra ekologiška, ilgaamžė ir nėra lengva sugadinti.Su gražių detalių, be šerpetų, be aštrių briaunų, vaikai gali saugiai žaisti.

Tikroviška Informacija: Šios karinės karys modeliai yra apie 4 cm aukščio, kiekvienas gali stovėti atskirai ir atrodo labai realus.Išskirtinį meistriškumą ir ekologiškas medžiagas, kad šios karinės modelis žaislai naudinga, kaip namų dekoro, šalis dekoras, automobilių puošimas, biuro dekoras, ir daugiau.

Karinio Švietimo Žaislai: Šis mini karinio žaislų rinkinys gali padėti savo vaikui išmokti daugiau apie karines žinias ir skatinti jūsų vaiko vaizduotę.Jūsų vaikas galės mėgautis valandų įdomus ir plėtoti pagrindinius interaktyvios, socialinių ir motorinių įgūdžių žaidžiant.

PUIKI DOVANA: Šis rinkinys įdomus mini karinio vaikams žaislai yra puiki dovana visiems vaikams.Idealus tėvų-vaikų interaktyvus žaislas pagerinti santykius su savo vaiku.Gali būti naudojamas kaip smėlio žaislai, stalo, šalis, žaislų, dovanų maišelį, glaistai, klasėje apdovanoti žaislai, ankstyvojo lavinimo žaislai.

Aprašymas:

Pavadinimas: Karinis Modelis Žaislas

Medžiaga: PP

Dydis: 4CM

Svoris: apie 180g (OPP maišelis)

Spalva: Žalia / Raudona

Pakavimo sąrašas

1 x Karinio Modelio rinkinys (100vnt)

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Mfg Serijos Numeris Susirinkimų/Surinkimas
Modelio Numeris Karinės Žaislo Modelis Veiksmų Pav.
Temos Robotai
Lėlės Tipas Modelis
Medžiaga derva
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Feature1 Modelis Žaislas
Elemento Tipas Modelis
Sertifikavimo ce, UL
Originalioje Pakuotėje NO
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 14+y
Prekių Požymis Periferiniai įrenginiai
Kareivis Priedai Kareivis Rinkinys
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Unisex