25PCS Silikono Multimetras Bandymas Sukelti Rinkinys Su Keičiamomis Threading Zondai, Alligator Clips, Bandymo Kablys Įrašus

€66.37 €41.15

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a72055

Aprašymas

25PCS Silikono Multimetras Bandymas Sukelti Rinkinys Su Keičiamomis Threading Zondai, Alligator Clips, Bandymo Kablys Įrašus

Į multimetras bandymų veda yra pagaminti iš aukštos kokybės minkštos, aukštos kokybės silikono izoliacinės medžiagos, lankstus ir patvarus.Silikono padeda prailginti gyvenimą ir gali būti naudojamas ekstremaliomis situacijomis.Stiprus laidumas, mažas atsparumas, nėra signalo nuostolių.Veda: CAT III 1000V, 10A.

Į multimetras patarimas yra derinys, banana plug ir zondu.Jis gali būti prijungtas prie bet kokių kitų priedų, per 4mm lizdo, šis rinkinys.Lanksti ir lengva naudoti.

Derinys, įvairių punkcija zondai gali patenkinti savo poreikius skirtinguose testavimo scenarijus.Alligator clips ir bandymo pincetu įtraukti į universalumas rinkinys.Visi priedai funkcija ergonomiškas ir neslidus dizainas.Labai pagerinti jūsų patogumui.

Į 25PCS Silikono Multimetras Bandymas Sukelti Rinkinys puikiai veikia su bet multimetras ir išbandyti priemonę.Plačiai naudojami skirtingi matavimo aplinkoje, pvz., pramonės, elektronikos, namų ir automobilių.

Komplektą Sudaro: 2 Banana Plug Multimetras Kabeliai, 2 Banana Plug į Mini Kolektorius Bandymų Veda, 2 Multimetras Kabeliai, 12 Sriegiu Zondas Rinkiniai, 2 Aukštos Įtampos Bandymo Kablys Įrašus, 4 Aligatorius Įrašą Rinkiniai, 1 Bandymas Pincetu.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

Pakuotės Turinys:

1 x Multimetras Bandymas Sukelti Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas MiLESEEY
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo