Skatinimas! 5V Šildymo Plėvelė, Šiltas Veidrodėliai Šildomos Lapas -pagalve Pagalve Pet Šilta Lova Kilimėlis Elektrinio Šildymo kilimėlis

€19.20 €14.98

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a73184

Aprašymas

Skatinimas! 5V Šildymo Plėvelė, Šiltas Veidrodėliai Šildomos Lapas -pagalve Pagalve Pet Šilta Lova Kilimėlis Elektrinio Šildymo kilimėlis

Aprašymas: 1. 100% brand new ir aukštos kokybės.Mažas dydis ir lengvas, nešiojamas.Minkštas, patogus, lankstus, dėvėti, atsparus smūgiams, izoliuoti ir skalbti.

2.Sulenkite, rub, plauti rankomis ir plovimo mašina yra nepakenks produkto, neturi įtakos šildymo temperatūra.Energijos taupymo ir mažo vartojimo.

3. Temperatūros kontrolės ir trečia pavara kolonėlė: temperatūra - aukštoje temperatūroje 45-50 ° C, vidutinė temperatūra 40-45 ° C, žema temperatūra 35-40 ° C.

4. Taikymo sritys: pagalve Pagalve Pet Šilta Lova Motina.Atsparus vandeniui ir raukšlių atspari aukštai temperatūrai.Tiesiogiai įrengti lauko švarkai, liemenės ir kitų drabužių, lengva ir patogu šildymas, ekologiškas.

5.Trukmė skrydis ilgiau naudojant nešiojamasis maitinimo šaltinis arba baterijos.

Specifikacija:

Temperatūra: nuo 60-70°

Įtampa: 5V

Srovė: 0.8 A

Storis: apie 0,5 mm

Normalus varža 6Ω

Taikymo sritys: pagalve Pagalve Pet Šilta Lova Kilimėlis Elektrinio Šildymo kilimėlis Sėdynės

dydis: 300mm x 200mm

Medžiaga: pluošto Kompozicinių

spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Sėdynės Šildytuvas Padas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga ne-audiniai