8PCS Žiūrėti Atidarytuvas Rinkinys Siurbimo Žiūrėti Galinio Dangtelio Atidarytuvas Žiūrėti Remonto Komplektas

€61.35 €42.94

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a74902

Aprašymas

8PCS Žiūrėti Atidarytuvas Rinkinys Siurbimo Žiūrėti Galinio Dangtelio Atidarytuvas Žiūrėti Remonto Komplektas

Lengva naudoti: žiūrėti atgal atveju, jei dangtelis yra specialiai naudojamas atidaryti laikrodį, jį yra labai svarbi priemonė techninės priežiūros personalui, ji yra paprasta naudoti, galite greitai atidaryti žiūrėti dangtis, galite remonto žiūrėti, sutaupyti jūsų laiką ir pagerinti savo darbo efektyvumą.

Aukštos kokybės medžiaga: Žiūrėti remonto įrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės lankstaus plastiko ir metalo medžiagų, kurios yra dėvėti, atsparus ir patvarus, ir gali būti naudojamas ilgą laiką, žiūrėti presavimo rinkinys yra puikus įrankis pakeisti žiūrėti kristalų ir atoveiksmio atveju, ir ji yra paprasta naudoti.

Ergonomiškas dizainas: žiūrėti presai atgal žiūrėti ir atgal, jei laikrodis yra ergonomiškai suprojektuoti, kuri yra paprasta naudoti, turi didelį darbo našumą ir taupo laiką ir pastangas.Per visą žiūrėti tvirtinimo procesą, paspauskite išliko stabili, be jokių vinguriuoti.

Remonto žiūrėti: uždaras žiūrėti galinį dangtelį priemonė nebraižo arba sugadinti žiūrėti atkūrimo proceso metu, ji yra patikimi naudoti, apsaugoti savo žiūrėti, ir naudoti jį su pasitikėjimu.

Matmenys: Mirti: 45, 40, 34, 30, 26, 23, 20, 16 mm

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 set x žiūrėti butelio atidarytuvas(kaip paveikslėlyje parodyta)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Tipas Įrankiai
Elemento Tipas Remonto Priemonės Ir Rinkiniai.
Kilmės Žemyninė Kinija