Grįžtamasis Dažų Purkštuvu Beoriu Purškimo Antgalis Patarimai, Beoriu Purkštuvu Purškimo Mašinų Dalys, Namai Pastatai, Sodas

€7.20 €5.18

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a75511

Aprašymas

Grįžtamasis Dažų Purkštuvu Beoriu Purškimo Antgalis Patarimai, Beoriu Purkštuvu Purškimo Mašinų Dalys, Namai Pastatai, Sodas

Grįžtamasis Dažų Purkštuvu Beoriu purškimo Antgalis Patarimai, Beoriu Purkštuvu Purškimo Mašinų Dalys, Namus, Pastatus, Sodo Kūno Suderinamumas: beoriu purkštuvu jungiklis patarimai yra puikiai suderinamas su dauguma beoriu dažų purkštuvai, tokie kaip Graco, Titan ir Wagner.Priklausomai nuo dydžio diafragma, spektras bus skirtingi.

Unikalus Dizainas: grįžtamasis beoriu purkštuvu patarimas SwitchTip yra skirta platūs paviršiai ir medžiagos, pavyzdžiui, vientisos spalvos dėmes, emalio, gruntai, interjero dažai, dažai ir gruntai ir eksterjero dažai.Pakeisti SwitchTip lengvai išvalyti klumpės.

Plačiai Naudoti: jungiklį patarimai suderinamas su dauguma didžiųjų beoriu purškimo pistoletai, gali būti taikomas vidaus apdaila, dažymas ir pramonės smulkūs dažymo ir apdailos ir kt.; Jie lengviau parengti paviršiaus, dažymas ir kitos dangos ir valymo po dažymo lengviau.

Lengva Naudoti: Dažų Purkštuvas purškimo Antgalis patarimai yra lengva įdiegti į pulverizatorių be jokių įrankių, greitai ir lengvai valomas, tiesiog pasukite purkštuko plauti.

Medžiaga-beoriu purkštuvu patarimas yra sudarytas iš 304 nerūdijančio plieno, rankena ir volframo karbido angą.Patarimas antspaudas pagamintas iš nerūdijančio plieno patarimas tarpiklis ir nailono, stiprus ir dėvėti, atsparus, bekvapis ir netoksiškas, ne pralaidus, lengvai valomas, ir gali būti taikomas ilgą laiką

Tipas:313 / 211

313 SwitchTip turi 0.013 colio angą ir programas visame 6 colių - 8 colių ventiliatoriaus plotis. / 211 SwitchTip turi 0.011 colio angą ir programas, apie 4 colių - 6 colių ventiliatoriaus plotis.

spalva:Juoda

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x Purškimo Įrankius Patarimas Antgalis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Xzante