Ledų Scoop - Nerūdijančio Plieno Ledų Scooper Su Lengva Sukelti, Slapukas Šaukštas Su Anti-Freeze Rankena

€15.35 €9.67

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a76134

Aprašymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[Idealios FORMOS]sferinę šaukštas galvą paskirta sukurti puikiai suapvalintas kaušeliai, o ne klijuoti paspauskite žemyn sukelti gali pop-off jokių pastangų.

[ERGONOMIŠKA RANKENA]anti-freeze rankena su specialiai įrengtuose šilumos laidumo kelias leis jums mėgautis premium jausmas nerūdijančio plieno pagal tik reikiamą temperatūrą.

[SUNKIŲJŲ SCOOP]Tinka visų rūšių įšaldyti skanus, tokių kaip gelatos, sundaes, ir užšaldyti yogurts.Ačiū, kad premium klasės plieno struktūra ir aukštų standartų, kokybės kontrolės procesą, scooper yra pagaminti būti naudojami pagal veislės įvairių darbo sąlygų, ir, galbūt, bus paskutinis scoop jums reikia nusipirkti.

[DAUGIAU NEI LEDŲ]taip Pat puikus įtaisą, kad samtelis, melionai ir kiti vaisiai, užpildyti paprikas, kad keksiukai, bandelės, blynai, slapukas tešla, sviestas, ir daugiau.

[LENGVAI valoma]plauti Indaplovėje, kaip kitas jūsų reguliariai virtuvės indai.Su nelipnia danga, liekanos gali būti lengvai pašalinta paprasta praplaukite vandeniu.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: large dydis 19x5.5cm, mažo dydžio, 18x4.5cm

Pakuotės Turinys:

2 * Ledų šaukštas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kaušelius & Kaminai
Tipas Ledų Įrankiai
Medžiaga Metalo
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CE / ES
Kilmės Žemyninė Kinija