Elektrinis Mini Česnakai Chopper Česnakai Mėsmalės Mėsos, Daržovių Švīts, Maisto Procesorius Prieskonių Malūnėlis USB jungtį Belaidžio Nešiojamų

€13.60

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a78350

Aprašymas

【ONE-TOUCH " OPERACIJA】išsaugoję daugiau laiko ir jėgų, kad gauti tolygiai kapoti maisto kapotos.Vienas mygtukas-jungiklis kapotų everthing per 10s.Tiesiog paspauskite ir palaikykite mygtuką į viršų su ranka ir jis pradės dirbti.

【 NEŠIOJAMŲ ir USB ĮKROVIMO】nereikia ryšio su sieninį elektros lizdą dar kartą.Mini česnakai chopper yra powered by USB, wireless mėsmalę gali būti naudojama apie 35 kartus po visas už 3 valandas.Plono Dizaino, labai conveient virtuvės, kelionės, kempingas ar kita proga.

【VANDENIUI ir LENGVA VALYTI】Šis mini maisto smulkintuvą tik turite 3 dalių ir pagaminti iš Vandeniui medžiagos.Kaip variklis, taurės ir lades gali būti saparated ir viso kūno vandeniui, tai yra labai lengva išimti ir valyti jas su vandeniu po kapotų maisto.

【PATARIMAI, kaip NAUDOTI】maisto su kietos odos, nulupkite jį pirmą kartą.Rekomenduojama sumažinti didelius gabalus maisto į mažus gabalus prieš naudojimą, ir toks Galo chopper nerūdijančio plieno ašmenys yra super aštrus.Siekiant išvengti žalos, nelieskite disko pirštais.

【100ML/250ML DIDELĖS TALPOS】- Tinkamos taurės kūno pajėgumų, ne tik tinka trinti nedidelis kiekis česnako, bet taip pat už tai, trinti česnakai, svogūnai, daržovės ir kt.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Galia (W) 23W
Tipas Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
Kilmės Žemyninė Kinija
Baterijos talpa 1200mAh
Medžiaga ABS+nerūdijančio plieno
Raktinis žodis Elektrinis Smulkintuvas, maisto procesorius, Česnakų smulkintuvas, Nešiojamų Maisto Malūnėlis, Mėsmalė, Belaidžiu Česnakai Malūnėlis, Maisto Procesorius, Belaidė Mini Česnakai Mašina, Maisto smulkintuvas, elektros česnakai masher, Elektrinis Smulkintuvas
Talpa 100/250mL
Funkcija Eco-Friendly
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Česnakai Presai