Lauko Šalmas, Užraktas Derinys Užraktas, Anti-praslydimo Kompaktiškas Šalmas Motociklų 1800MM 1pcs Priedų Pakeitimo Universalios

€24.77 €16.34

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a78993

Aprašymas

Aprašymas:

Kaip iš naujo nustatyti slaptažodį: įsitikinkite, spyna atsidaro (pirminis slaptažodis: 000); naudoti smaigalys priemonė, paspauskite mažą mygtuką apačioje lock ir tada pradėti nustatinėti savo slaptažodį; nustatę slaptažodį, atleiskite mažas mygtukas.Nepamirškite, kad atleidimo mažą mygtuką, prieš nustatant slaptažodį.

Spalva:Juoda

Medžiagos:Cinko Lydinys

Dydis:rodyti nuotraukas

Ištraukite ilgis: 1800MM

Savybės:

1) Lengva Lock: produktas naudoja 3-skaitmenų kombinacija, slaptažodį, o ne užrakinti.Tai yra daugiau praktinių ir jums tiesiog reikia prisiminti slaptažodį, galite nustatyti.sujungti numerį galite nustatyti atidaryti užraktą; Paleisti plieno kabelis per elementus, kuriuos norite užrakinti ir užrakinti spyna; Galiausiai, savo ruožtu numerius greitai ir ji yra užrakinta.

2) Sunkiųjų plieno KABELIS: Tai šalmas, užraktas yra pagamintas iš stiprių cinko lydinys , jis yra labai tvirtas ir sunku sumažinti, todėl jūs galite apsaugoti savo daiktus gerai.

3) Reguliuojamas ilgis: o tai reiškia, jūs galite naudoti ją užblokuoti, kad daug daiktų.Jo ilgis gali būti reguliuojamas, todėl ji yra lengvai pakuotės ir neužima vietos.

4) MULTI-PURPOSE: jūs galite ne tik blokuoti jūsų motociklo šalmas prie motociklo, tačiau ji taip pat gali blokuoti kitus elementus, pvz., lagaminą ar kažkas, kurį norite blokuoti.

Pakuotės Turinys:

1 * Šalmas, Užraktas

Pastaba:

Šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija