Antenos Stiprintuvo LNA Žemo Triukšmo Stiprintuvas 402-405MHz Bandpass Stiprintuvas

€86.18 €67.22

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a80976

Aprašymas

Žemas triukšmo antenos stiprintuvo 20db triukšmo mažiau kaip 1db. antenos preamplifier

1. Signalo stiprinimo dažnis: 402-405MHz

2. Stiprintuvo gain: 20db

3. Triukšmo lygis: 0.65 db Šio triukšmo lygis jau dabar yra labai mažos, ir spektaklis yra labai gera.

4. Maitinimo įtampa: 5-15v DC, gali būti tiesiogiai prijungtas prie akumuliatoriaus naudojimas.

5. Energijos suvartojimas: 50mA

6. Maitinimo prievadas: centras core kondensatorius yra teigiamas polius ir išorinis apvalkalas yra neigiamas polius

7. Išorės matmenys: 45*22*kaip 14mm (be išsikišančių dalių)

8. Ypatingas dėmesys: įėjimo galia turėtų būti ne didesnis kaip -10dbm (nuo 0,1 mw) be to, nenaudokite walkie-talkie tiesiogiai prie šio stiprintuvo perduoti, kitaip jis bus sudeginti! ! !

9. Po faktinio matavimo imtuvo jautrumas kartotuvas yra patikrintas atskirai.Kai žemo triukšmo antenos stiprintuvo neprijungtas, squelch yra -119dbm, ir squelch yra -124dbm po įdiegimo.Poveikis yra gana akivaizdus.

Specialų pareiškimą:

Prieš perkant šį mažai triukšmo antenos stiprintuvo, prašome susisiekti su pardavėju apie naudojimo būdą ir konsultuotis naudojimo būdas išsamiai.Be to, kai parduodamas produktas, tai nėra taikoma garantija, ir mes nežadame grįžti arba mainų produktą.Jei nenorite priimti šio reglamento, nereikia pirkti.Kai pirkimo instrukcijas sutinka su šiuo reglamentu , žinoma, bandymo vaizdo prieš pristatymas gali taip pat būti imtasi pagal pirkėjo prašymą, siekiant užtikrinti, kad produktas yra geros būklės iki pristatymo. (Šis teiginys yra, nes daugelis vartotojų grąžinimo ir keitimo produktų po užvaldyti įvesties perdegė, ir daugiau, yra tiesiogiai susiję su nugaros walkie-talkie.Kai walkie-talkie yra atleistas kartą, ji bus sudeginti, todėl pirkėjai turi suprasti tai.) Nes visi LNAs (Mažas Triukšmo Antenos Stiprintuvai) yra silpnas signalas stiprintuvai, ne galios stiprintuvai.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija