6Pcs Kreida Vaškas, Dažų Teptukų, Kreidos Dažų Šepečiai Amatų Vaškas Teptukai Dažymui Ir pakartotinės apdailos, Baldų, Tvorų Sienų

€14.38 €7.05

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a83949

Aprašymas

6 IN 1 KREIDA ŠEPETĖLIŲ RINKINYS: 6 vienetų įvairių dydžių, įskaitant 1 colio, 1.5 colių, 2 colių, 2.5 colių, 3 colių, 4 colių sienos teptuku.Yra vienas dydis už kiekvieną projektą. 4 colių šepetys gali būti naudojamas didelėse teritorijose dažų darbo, 1 colis yra mažai kampo apdaila teptuku, daug dydžių dirbti ir lengva pakeisti.

JOKIŲ ŠERIŲ NUOSTOLIŲ: šereliai negalima mesti, kurios yra didelis plius kai jis ateina į tapybos.Taip pat jokių rūpesčių apie šeriai yra užmirštas.Ne per sunkus, nei jie nerimtas.Jei jums tiesiog reikia gero dažų teptuku supjaustyti į bet ar naudoti visam projektui, šie bus atlikti darbą gražiai.

PASPAUDĘ DAŽAI GERAI: šereliai patys yra minkštas, kurios turi dažų gerai ir nenorėjo mesti ne visi, ilgalaikis ant nelygių paviršių.

PUIKUS ĮRANKIS ŠEPEČIAI: Šių kreida šepečiai gali būti naudojamas su dažų ar vaškas, gali būti naudojamas ant įvairių paviršių, pvz., medienos, metalo, keramikos, drobės, ir yra lengva lenkijos sukurti gražią išvaizdą.

Spalva:mėlyna

Medžiaga:Nailonas + plastikas

Pakuotės Turinys:

6 * Vaškas Teptukai(1/1.5/2/2.5/3/4inch)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija