4pcs Vaikų Dinozaurų Cookie Cutter Nustatyti Dinozaurų Sandwich Cutter su T-Rex Stegosaurus Triceratopsas Iškastinio Kaulai

€15.67 €9.24

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a86850

Aprašymas

Vaikų Dinozaurų Cookie Cutter Nustatyti Dinozaurų Sandwich Cutter su T-Rex Stegosaurus Triceratopsas Iškastinio Kaulai

Aprašymas:

1. Unikalus stilius: dinozaurų sausainių ženklų, įskaitant Stegosaurus, Tyrannosaurus ir Triceratopsas.Vaikai linkę būti įdomu, naujų dalykų, kad gauti jūsų vaikui mėgautis "PASIDARYK pats" sausainiai.

2. Universalus - iškastinio sausainių cutter tinka prakeiktas cukraus, sausainių tešla, sūris, molio, sausainių tešlą ir daugiau.Puiki dovana namų šeimininkės.Bet tai dar ne viskas produktas gali daryti.Ji taip pat gali būti naudojamas, kai vaikai žaidžia su moliu, ką kūrybos dovana!

Paprasta naudoti: Tiesiog iškočiokite miltus į blynų formą, vietą dinozaurų sausainių cutter miltų, išjungti, dėti antspaudą į tešlą ir paspauskite žemyn, tada pamatysite, dinozaurų sausainių kepimo forma.Tada supilkite į jūsų mėgstamą kremą ar baltojo šokolado ir pradėti kepimo sausainiai.Priėmimo mielas sausainiai yra vėjas.

4. aukštos kokybės: dinozaurų iškastinio kepimo formos pagamintos iš atnaujintas plastiko

5. LENGVA NAUDOTI: Šis dinozauras sausainių pjovimo formų rinkinys yra didelis dydis ir padės jums padaryti skanus dinozaurų formos sausainiai be mamytė vaikai ar suaugusieji!

Medžiaga: plastikas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas:

4 dinozaurų liejimo formos

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Medžiaga Plastikiniai
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Slapukas Pelėsių