Vario Mikro Nutiesti Papuošalai Derliaus Cirkonis Raktų Pakabukai Už Karoliai, Papuošalai Priėmimo Didmeninė Plūduriuojantis Pakabukai Pakabučiai Bijoux Bedels

€4.92 €3.15

  • Žymos: žavesio plata meilės, sidabro aukso pledas, etah patinka papuošalai, bedel vaikas apyrankė, tajų amuletas meilės žavesio, tirolio bedel apyrankė, bedels meilės šuo, bedel engel papuošalai, jean bedel bokassa karūnavimo, pandora mercedes žavesio
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a86936

Aprašymas

Vario Mikro Nutiesti Papuošalai Derliaus Cirkonis Raktų Pakabukai Už Karoliai, Papuošalai Priėmimo Didmeninė Plūduriuojantis Pakabukai Pakabučiai Bijoux Bedels

Dydis:50*18mm

Angos skersmuo:3,5 mm

Medžiaga:varis+cirkonis+platinuotos

Susiję Pakabukai

1. Dėl bet kokios priežasties, jūs neturite patenkinti elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums reikia sumokėti grąžinimo laivybos kaina.

2. Jei jūs turite gauti produktai negerai, arba su defektais, tranzito, prašome pateikti nuotrauką ir susisiekti su mumis iš karto dėl pakeitimo arba remonto, jei pakeitimas nėra,mes išsiųsti arba visiškai išsiųsti pinigus jums.

3. Jei negaunate daiktus, kai jūsų apsaugoti laikas bėga,prašome susisiekti su mumis,kai mes pasitarkite su express įmonė, mes galime išsiųsti prekes ar suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

4. VISŲ PROBLEMŲ, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš atidarydami ginčo ar duoti neigiamų atsiliepimų ,mes rankena per 23 darbo dienų ir duoti jums geriausią sprendimą.Ačiū iš anksto.

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5stars ,mes vertiname tai.

2. Niekis kokios priežasties jūs nesate patenkinti.atsiprašome, jūsų nuoširdžiai.Prašome susisiekti, ir duoti yra galimybė suteikti geras sprendimas, kol jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad patenkinti savo poreikius.

3. Jūs galite susisiekti su mumis, palikdami žinutę Artvalentina.lt ar TradeManager.Mes atsakysime per 24 valandų darbo dienų ,per 36hours savaitgalis .Jei mes turime Kinijos Nacionalinės Šventės-atsakymas bus atidėtas , tikiuosi, jūs galite suprasti.

4. Ačiū jums už visą jūsų supratimą ir malonu apsipirkti.

Mūsų įmonė turi Fizinės parduotuvės Yiwu.Tūkstančiai kiekis ir aukšta kokybė yra pritraukė daug žmonių,jūs negalėjo nerimauti, mūsų kokybė,mes teikiame geriausius produktus ir paslaugas.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Pakabukai
Spalva Platinum
Metalų Tipas vario
Pakabukai Tipas raktas
Stilius Derliaus
Modelio Numeris Kintama Pakabukai
Bižuterijos didmeninė pakabukai
"Pasidaryk Pats" Amatų Raktų Pakabukai
Prekės Pavadinimas Juya
Mikro nutiesti papuošalai Tabaluoti Pakabukai
Bijoux, berloques pakabukai papuošalai priėmimo
Dydis 50*18mm
Medžiaga Kubinis Cirkonis, vario, Cirkonis