Papuošalai Švaresnis Už Visus Papuošalus Profesionalus Ultragarsinis Švaresnis Su Micro-USB Įkrovimo Ultragarso Papuošalai Švaresnis Mašina

€10.48 €6.81

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a89988

Aprašymas

Aprašymas:

1. Šis ultragarsinis švaresnis naudoja tik saugius vibracijos dažnis 48 khz, ir savo mažą vibracijos dažnis gali saugiai pašalinti naftos ir purvo nuo kiekvieno griovelio ir varžtas akinių papuošalai.

2. Ultragarso siurbliai yra greitas ir tylus, mažas ir lengvas, lengvai telpa į bet kokią rankinę ar nešiotis, ir tinka vonios arba staliukas naudoti.

3. Matavimo 23.5 x11 x7.5 cm nerūdijančio plieno kolegija, 450 ml ultragarsinis švaresnis tinka ir giliai valo kiekvieną Kampą, jūsų žiedai, papuošalai, akiniai ir įvairūs priedai.

4. Naudoti aukštos kokybės ABS lukštais medžiagų, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą, tuo pačiu metu turi puikų ryšį.

5. Mėgaukitės profesionalus ultragarsinis valymas, komfortą savo namuose ir taip pat gali būti naudojamas kaip ultragarso papuošalai švaresnis atnaujinti ir pagražinti sidabro ir aukso žiedai, auskarai, smeigės, ir daugiau.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Daugiafunkcinis Cleaner

Spalvos: juoda balta pilka

Ultra aukšto dažnio: 48000Hz

Valymo bako talpa: 450ML

Baterijos talpa: 800mah

Galia: 1.2-3.5 W

Gaminio dydis: 23.5*11*7.5 cm/9.25*4.33*2.95 į

Produktų Sąrašas:

Cleaner*1

Įkrovimo kabelis*1

Pastabos:

1. Gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Su 48khz Vibravimo Dažnis】Papuošalai Švaresnis gali saugiai pašalinti riebalų ir purvo nuo kiekvieno griovelio ir varžtą į savo akinius, papuošalus, nes ji yra įrengta su 48khz saugus vibracijos dažnį ir nėra pažeistas objektus.

2.【Svarbus Projekto Funkcijų】Ultragarsinis Švaresnis yra įrengta mėlyna šviesa valymo atmosferą, kuri leidžia objektas ryškus iš vidaus į išorę ir suteikia 800mAh naujų energijos baterijos atsisveikinti su pakartotinai įkraunama.

3.【Aukščiausios Kokybės】Ultragarso Papuošalai Švaresnis, pagaminti iš griežtos atrankos aukštos kokybės ABS korpuso medžiaga suteikia aukštos klasės vandeniui apdaila užtikrina patvarumą ir labai touch tuo pačiu metu.

4.【Nešiojamų ir Lengvas】Papuošalai Švaresnis, Ultragarso Aparatas, yra greitas ir tylus, mažas ir lengvas, lengvai telpa į bet kokią rankinę vežti aplink ir tinka vonios arba staliukas naudoti.

5.【Plačiai Adhibition】Naudojamas kaip ultragarso papuošalai švaresnis atnaujinti ir pagražinti sidabro ir aukso žiedai, auskarai, smeigės, kt, Papuošalai Švaresnis Už Visus Papuošalus gali leisti jums mėgautis profesionalus ultragarsinis valymas komfortą savo namuose.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija