3pcs ilgalaikį Kvepalų Vaškas Tirpsta, Oro Gaiviklis, Džiovinti Žiedai Ir Lapai Kvapus Vaškas Tabletėse Aromaterapija Kvapus Vaško Tabletės

€3.40 €2.38

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a90314

Aprašymas

Kulka Taškų:

1、 [ Skiriasi nuo Kitų ] Vaškas Tirpsta, Oro Gaiviklis, yra įtvirtinta ir džiovinti žiedai ir lapai, miela priemonė namuose, puikiai tinka suteikiant gamtos jaustis.

2、 [ Patvarus, Naudokite ] Vaškas Tirpsta, Oro Gaiviklis, yra ilgalaikis aromatas, puikiai trunka 30-60 dienų, verta pinigų, nes jūs neturite jaudintis dėl kvapo išeiti bet kuriuo metu netrukus.

3、 [ Gražiai Paruošta ] Vaškas Lydosi Oro Gaiviklis yra tauriųjų rankų darbo, graži apdaila, picked, atrinkti, apdoroti ir formos kvalifikuotą virimo aparatas.

4、 [ Plačiai Naudojami ] Vaškas Tirpsta, Oro Gaiviklis, tinka kabinti juos savo spinta, puikus indaujos, spintos, komodos, sporto salė, krepšiai, lagaminai, pagalvės, ir saugyklų dėžės ir plačiai naudojamas.

5、 [ Nuostabių Dovanų ] Vaškas Lydosi Oro Gaiviklis yra puikus atneša džiaugsmą žmonės, unikaliai suprojektuoti ir atskirai suvynioti gražus dovanų dėžutės, puiki dovana, Padėkos, Kalėdų, Naujųjų Metų, Jubiliejaus, Gimtadienio, Vestuvių, ir Motinos Diena.

Aprašymas : Vaškas Lydosi Oro Gaiviklis yra puikus namų reikmenys.

Savybės :

1. Įtvirtinta ir džiovinti žiedai bei lapai.

2. Ilgai išliekantis aromatas.

3. Puikus indaujos, spintos, komodos, sporto salė, krepšiai, lagaminai, pagalvės, ir sandėliavimo dėžės.

Specifikacija :

Svoris: apie 160/220g

Dėžutės dydis: 30* 5*14 cm/11.81*1.97*5.51 į

Trukmė: 30-60 dienų

Pakavimo Sąrašas: Kabo Vaškas Oro Gaiviklis*3

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Numeris Aromaterapija Kvapus Vaško Tabletės
Kilmės Žemyninė Kinija