75 Vienetų Natūralių Nendrių Pampas Puokštės, Puikus Namų Dekoro, Vestuvėms, Vaza, Glaistai, Boho Dekoro, Biuro

€16.97 €12.73

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a90542

Aprašymas

75 Vienetų Natūralių Nendrių Pampas Puokštės, Puikus Namų Dekoro, Vestuvėms, Vaza, Glaistai, Boho Dekoro, Office 1. Pridėti laukinių vibe į savo vietą: Tai spalvingas pampos pridėti gamtos, purus tekstūros į jūsų namų dekoro.Šiuo būdu jūs galite sukurti kaimiškas vibe jūsų namuose ar studijoje ir suteikia savo erdvę "wow" faktorius.

2. Gamtos ir Patvarus: Mūsų pampos žolė pjaunama ir renkama rankomis.Natūralūs ir netoksiški, nėra lengva glebti ir pertraukos, dydis 17 colių / apie 43 cm.Jūs galite sumažinti jį, tačiau norite, ir papuošti savo erdvę, tačiau norite.

3. Padaryti Savo "PASIDARYK pats" Puokštė: Leiskite savo vaizduotei laisvai ir pareikšti boho į savo vietą, naudodami mūsų rinkinių kelis vazos arba maišant juos su kitais dekoratyvinių elementų, jūs jau turite .Puikus gyvenamasis kambarys, valgomasis, miegamasis arba kitų namų.Jūs galite laisvai pertvarkyti juos, kaip norite, ir padaryti savo "PASIDARYK pats" puokštės.

4. Draugiškas priminimas: Jie gali atrodyti plonas dėl krovinio, kuris yra normalu.Tiesiog išpakuokite juos ir palikti juos saulėje keletą valandų (4-5 valandas, arba 1 valandą stiprių saulės spindulių), arba naudokite plaukų džiovintuvą, mažai nustatymas.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:džiovintos gėlės

Dydis:apie 43-44cm

Pakuotės Turinys:

15 x balta pampos

15 x ruda pampos

15 x thorn žolės

30 x nendrių žolės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai