Dirbtinis Texas Wildflower Vainikas Vasaros Durų Sodo Vainikas su Šakelė Bazės Įvairiaspalvis Modeliavimas Girliandą Namų Dekoro

€9.41 €6.59

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a92066

Aprašymas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 40*30 cm/15.7*11.8 colių

Savybės:

【Rankų darbo Girliandą】- Energingas ir elegantiškas pavasarį, garliava, siūlanti turtingas dirbtiniais gėlės ir augalai su subtilus duomenis papildyti gyvumo ir gyvenimo prie jūsų durų.

【Patraukli Girliandą】- Subtilus girliandą kabo gerai jūsų durų ir gali transformuoti savo kuklus durų į žavinga įėjimo.Laukiame jūsų draugai ir šeima su šio nuostabaus dirbtiniais vainikas!

【Keli Naudoja】- Wildflower-žiedas gali būti naudojamos tiek patalpose ir lauke, pvz., židinys, durų ar gyvenimo kambario sienos, jūs išdidžiai pakabinti jį paminėti nuostabų pavasarį.

【Pavasarį ir Vasarą Apdailos】- Gražus akį traukiantis girliandas su rožinės, violetinės ir geltonos gėlės, ir daug žalių augalų, patogus spalvų, ryškias ir gamtos formų, suteikiant žmonių meninės romantiškas jausmas.

【Puiki Dovana】- Tai puikūs dirbtiniais vainikas yra puikus būdas pridėti jutiklinio pavasario stilių savo namuose.Kai pavasaris ateina, ji taip pat gali būti naudojamas kaip dovana mama ir meilužis.

Pakuotė:

1x Durų Vainikas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Vytelių
Formos Round
Kilmės Žemyninė Kinija