Naujagimio Fotografijos Rekvizitai Medinės Sūpynės Baby Nuotrauka Fotografavimo Rekvizitai Baldai Nuotrauka Fone Priedai Kūdikiams

€14.89 €12.21

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a163960

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Naujagimio Fotografijos Rekvizitai Swing: Mūsų naujagimiui fotografijos rekvizitai sūpynės su madinga kutas elegantiškas suprojektuoti, tinka naujagimiams kelia rekvizitai ir nuotraukų fotografavimo apdaila.

Nuotraukų Fotografavimo Apdaila: Šis kūdikio sūpynės fotografijos rekvizitai su unikaliu dizainu ir lygaus paviršiaus, be šerpetų, atlikti vertus, nėrimo sūpynės, string, puikiai naudoti kaip foto fonas, dekoracijos.

Multi-Purpose Foto Rekvizitai: Nepaisant foto fotografavimo rekvizitai, elegantiškas sūpynės rekvizitai baldai taip pat tinka įvairioms progoms, baby shower, gimtadienio, ir Kalėdų, ir kt.Gerai, papuošti savo namus arba vietoje, imtis puikių nuotraukų, išsaugoti lobis akimirką ir pasidalinkite savo įdomus su šeima ir draugais.

Puikus Dydis: swing foto rekvizitai su puikus dydžio, tinkami naudoti naujagimiams, kelia tai, apvalios briaunos, kurios draugiškas jūsų naujagimio odos ir lengvai papuošti kūdikį, kelia fonas.

Kvalifikacijos Medžiaga: Pagaminti kvalifikuotų audinio virvę ir eco-friendly medinės sūpynės valdyba, netoksiška, apvalūs, poliruoto, saugos baldai nuotrauka rekvizitai ir patobulinti naudojant patirtis.

Techniniai duomenys:

Produkto Aspektas: Kaip nuotraukose parodyta

Medžiaga: Mediena

Stiliaus Variantas: Z8/Z9/Z10/Z11/Z12

Komplektą Sudaro:

1 x Medinės Sūpynės Baby Fotografijos Rekvizitai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Lytis Unisex
Amžius 7-12m
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės Žemyninė Kinija