INS Retro Klein Mėlyna Sieninis Laikrodis Šiaurės Mediniai Išjungti Laikrodžiai Fone Apdailos Darbalaukio Papuošalai Foto Rekvizitai

€28.93 €17.36

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a29464

Aprašymas

INS Retro Klein Mėlyna Sieninis Laikrodis Šiaurės Mediniai Išjungti Laikrodžiai Fone Apdailos Darbalaukio Papuošalai Foto Rekvizitai 1. Animacinių filmų stilius: Gerai suprojektuoti animacinių filmų stiliaus.Mūsų mediniai sieniniai laikrodžiai ateiti puikus formos, kad bus pridėti daugiau gražių tekstūros į jūsų namų dekoro.Ypač tinka vaikų ir mergaičių kambariai.

2. Aplinkos apsaugos medžiaga: kūrybinis medinis sieninis laikrodis.Ekologiškos ir patvarios.Unikalus ir amžinas.Jūs galite jį naudoti ilgą laiką.

3.SLIENT SIENINIS LAIKRODIS: Su ultra-quiet judėjimas, šis animacinių filmų sieninis laikrodis veikia tyliai.Jūs galite geriau mėgautis jūsų laikas nedarant erzina triukšmas.

4. Prabangus apdailos: Visi kraštai šių tylių sieniniai laikrodžiai yra sklandus ir tvarkingas, išvaizda aišku, aukštos kokybės ir elegantiškas.Padidinti jūsų gyvenamasis kambarys arba valgomasis dekoro su šis rafinuotas laikrodis.

5. Vidaus apdaila: lengva įdiegti.Jei norite pakeisti savo namų stiliui, galite lengvai pakabinti šį laikrodis ant sienos ir jį pašalinti greitai.Taikomas vietos: gyvenamasis kambarys, biuro, studijos, miegamasis, kambarys, viešbučių, klubų, viešbučių.Galite jį naudoti bet kur, kur jūs norite.Kad jis daugiau savo stilių.

Valdomas 1*AA baterijos (NĖRA ĮTRAUKTOS Į PAKETĄ)

spalva:Mėlyna turas / Blue square

Medžiaga:Mediena

dydis:Apie 30cm

Pakuotės Turinys:

1 x sieninis laikrodis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Yra Protingas Prietaisas NO