DESKAR CNMG120404 CNMG120408 CNMG120412 LF3018 Tekinimo Peilis CNC Ketaus Tvarkymo Karbido Įdėklai

€22.68

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a36418

Aprašymas

Sveiki, draugas

Aš čia kaip įgaliotas atstovas iš SANDVIK ISCAR SECO WALTER Kennametal ZCC·CT UO LMT "Mitsubishi" Sumitomo "Kyocera" TUNGALOY KORLOY TaeguTec LAMINA。visi mūsų produktai yra parduodami mažomis kainomis, siekiant užtikrinti kokybę.Jei jums reikia, nedvejodami pirkti.Mes turime suteikti jums labiausiai atributas pirkinių patirties!Mūsų prekės yra originali, ir vieną netikrą bus skirta bauda ten, ir reputacija bus garantuotas.Paslaugos principas yra tarnauti visa širdimi ir gydyti žmonių, nuoširdžiai!

Mūsų privalumai:

1. Visi CNC tools, parduotuvė kilę iš įvairiausių modelių, skirtingų prekės ženklų, įskaitant įtvirtino karbido peiliai, įrankių rankenos, pjovimo galvutės, u, grąžtai, sriegikliai, grąžtų, įvairių matavimo įrankiai ir kt.

2. Nes yra per daug modelių, mes ne įkelti visų modelių kartą.Jei reikia, galime siųsti asmeninį laišką mūsų parduotuvėje.

3. Mūsų parduotuvė yra pardavėjo.Jei turite didelių pirkimo apimtis, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu privatus laiškas su daug nuolaidų.

4. Visi produktai gali būti pristatomi per 1-3 dienas.Nereikia laukti per ilgai.

Produktų iš viso parduotuvėje yra pagal reklamos.Kai kurie produktai gali būti įkeltas į kartą.Jei jums reikia ką nors, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau!Dėkojame už jūsų pripažinimą ir pasitikėjimą.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Sunku Lydinio
Kilmės Žemyninė Kinija