Velykų Kiaušinių Krepšiai Nešiojami Krepšiai Easter Bunny neaustinis Audinys Tote Maišeliai Vaikams, Kiaušinių Medžioklės Saldainiai ir Dovanos Atlikti Kibiras

€2.69 €1.64

  • Žymos: dovanų krepšiai kačių, plonas saugojimo krepšys, velykų kiaušinių krepšelį medienos, rytų skalbinių krepšį, dviračių krepšys krepšelis, velykų apdailos pagalvės, birtday šalis dovanos, rankų darbo austa skalbinių krepšį, termosas krepšelio, laikymo krepšelis paauglių
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a444152

Aprašymas

Aprašymas:

1. Saugi Medžiaga: Saugesnes ir aplinkai draugiška medžiaga vaikams.Šis rankų darbo kiaušinių medžioklės kibirą, yra pagamintas iš neaustinių manė, lengvas ir patvarus.Easter bunny kiaušinių medžioklės kibiras yra rankena, lengva naudoti.

2. Prabangus Modeliai: Ryškus sraigė, gaidys, katytė modelius, jūs galite DIY savo logotipą arba modelis su savo vaikais, tai tikrai unikali Easter bunny kibirą.

3. Patogus Laikymas: Velykų zuikis maišą yra lengva atsiskleisti, arba išmeskite.Lengva laikyti, plauti ir naudoti pakartotinai.Greitai pakuotėje, tinka švenčių ar kasdienių poreikių.

4. Daugkartinio naudojimo: Ne tik Velykų kibirą, tai kibiras, taip pat gali būti naudojamas kaip dovanų maišelis kasdieniame gyvenime.Jis gali būti naudojamas vaikų darželio apdaila, welcome baby šalis, katytė temą šalis, apsipirkti ir pan.

5. Tinka: Juokingi festivalis katytė kibiras yra puikus pateikimas Velykų kiaušiniai, saldainiai, žaislai, knygos, amatai.Tinka vaikams ar paaugliams Velykų šalys, kostiumai, aksesuarai, katytė-teminius renginius, mokyklos šventės ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC Audinio

Dydis: 100*120*120*120mm

Spalvos: Geltona, žalia, oranžinė

Svoris: 32g (vidut.)

Pakuotė: OPP

Paketą Sudaro: 1 * Velykų kibiras

Pastaba:

1. Rankinis matavimas, dydis turės 0.5-2mm paklaida, priklausomai nuo faktinės elementą.

2. Dėl skirtingo šviesos ir ekraną, spalvą, prekės gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Naudoti maisto
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Eco-Friendly, Lankstymo
Medžiaga Audinys
Modelio Numeris Velykų Kibiras