Silikono Formos, 4 Pak Meno Formų Įtraukti Apvali, Kvadratinė, Cilindras, Silikoninės Formos, Betono, "Pasidaryk Pats" Coaster/Gėlių Vazonas/Rašiklio Laikiklis/

€22.37 €13.42

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a165341

Aprašymas

PLATUS TAIKYMAS - Tai didelis pelėsis yra suderinama su dauguma dervomis arba kitomis liejimo medžiagų, tokių kaip epoksidine derva, poliesterio dervos ir kt.Puiki DIY Miestelyje, Gėlių Vazonas, Rašiklio Laikiklis, Žvakių Laikiklis, Muilo Laikiklį, Šešiakampis, Plokštės, Miestelyje ir pan.

MEDŽIAGOS - Tai silicio pelėsių yra su kokybės patvarus silicio pagal pažangias technologijas.Galutinis produktas yra tiksli, aukštos skaidrumo, lanksti ir lengvai nusiimti nuo pelėsių.

Tvirtos ir Nėra Lengvai Deformuojasi, - Mūsų pelėsis yra sudarytas iš gryno silikono su puikus elastingumas, aukščiausios aukšto ašarinės stiprumo ir pan.Po nuspaudžiant ir deforming, tiesiog pailsėti, o tada grįžta į pradinę būseną.PUIKI DOVANA MĖGĖJAMS - A rankų darbo dovana visada swetest mėgėjams, tai vaikai taip pat teikia šeimos sąveika

Spalva: skaidrus, baltas + medžio spalva

Medžiaga: silikonas + medienos

Šiltas Patarimai:

Kaip valyti: galite nuplauti jį šiltu vandeniu ir muilu arba patrinkite spirito, tada naudokite minkštą audeklą nuvalyti švarus.Nenaudokite tirpiklių valyti savo pelėsiai.

Kaip laikyti: Prašome parduotuvėje dervos, silikono formų, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir dulkių.

Kaip de-pelėsiai: galite naudoti pelėsių išleidimo purškimo, kūdikis valykite arba lašas muilo sumaišykite su trupučiu vandens, kaip atleidimo agentas, dirbti jį į formą, tada stumti projektą iš apačios.Prašome įsitikinkite, kad jūsų dervos gabalas yra visiškai išgydoma.

Kaip padaryti, kad: Supilkite dervos į matavimo puodelį, lėtai maišykite paleisti burbulai.Pridėti blizgučiai arba pigmento į jį, jei reikia.Tada supilkite jį į savo pelėsiai ir lėtai išmaišykite.Leisti pastovėti 24 valandas ir išimkite.

Daugkartinio naudojimo: Meno dervos formos yra pagaminti iš silikono, saugus ir patvarus, ir nėra lengvai pažeisti.Su skaidriu išvaizdą, galite patikrinti pažangą, bet kuriuo metu.

Prasminga ir Ypatinga:

Sukurti pagal savo vaizduotę ir naudai, tai tikrai kietas ir pilnas ypatingą reikšmę.Jūs esate dizaineris, priimant dervos liejimo formų.

Pakuotės Turinys:

1* apvalios rašiklio laikiklis pelėsių

1* kvadratinių rašiklio laikiklis pelėsių

1* apvalios miestelyje pelėsių

1* kvadratinių miestelyje

1* matavimo puodelis

10* lazdos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija