2vnt vientisos Spalvos Aksomo, Didelis Kamuolys Pagalvę Padengti Kambarį Aksomo Mesti Pagalvės Dangtelis Su Pompms Sofa Dekoratyvinių Pagalvėlių Apvalkalus

€6.30 €3.27

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a176581

Aprašymas

Savybės:

1: Šie dekoratyviniai mesti pagalvių užvalkalus su pompoms yra pagaminti iš minkšto aksomo audinio.Tai patogu palieskite ir uždėti.Ir prabangos, aksomo pluošto mesti užvalkalas dangtelis yra oranžinės vandeniui ir dėmėms atsparus.Puikiai papuoš jūsų namų madingas.Labai pom pom dizaino gyvinti savo namuose.

2: nematomas užtrauktukas yra labai patogus naudoti ir užtikrina grožio mesti pagalvę.Užtrauktukas slepia ir gatavų išvaizdą.Tinkama pagalvė puikiai, tai yra pritvirtintas gerai.Kadangi pagalvę dangtelį puošia pompoms aplink užtrauktuką, prašome atvirkštinio visoms pompoms, iš vienos pusės, prieš atidarydami užtrauktukas, ir tada atsargiai ištraukite juos atidaryti išvengti užtrauktukas utknięcie.

3: Bendras Dydis:18" x 18"(45 x 45cm)neapima PAGALVĘ ĮDĖKLAI!

4: Mūsų aksomo pagalvėlės užvalkalai yra skirtingų spalvų, todėl jūs galite rungtynių datų spalvos toną, kurį, kaip bus eiti geriausia su savo dekoro į kambarį, Miegamojo, Biuro ir Automobilių.

5: Skalbimo Patarimai: Pasukite jį viduje iš plauti.Plauti rankomis šaltame vandenyje arba skalbimo mašinų (skalbimo maišelis ir švelnus ciklas rekomenduojama) atskirai žemos temperatūros.Be baliklio ir geležies.Būgniniai sausas arba pakabinti, kad išdžiūtų.

Specifikacija:

Medžiaga: Minkštas aksominis audinys

Užtrauktukas: Nematomas Užtrauktukas, tinka pagalvė puikiai

Bendras Dydis:18" x 18"(45 x 45cm)

Spalva: Kaip paveikslėlyje

Pakuotė:

2 Vnt Aksomo Mesti Pagalvių Užvalkalus.

NEAPIMA PAGALVĘ ĮDĖKLAI!

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS
Rinkinys Tipas Taip
Audinio Skaičius Kita
Tipas Dekoratyviniai Pagalvių Užvalkalai
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga 100% Poliesteris
Technics Audiniai
Siūlų Skaičius Kita
Modelio Tipas Kietas
Stilius Žakardo
Reitingas kvalifikuotas
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija Eco-Friendly
Modelis Paprastas Dažyti
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris Pagalvės Užvalkalą