1/2-20UNF Keyless 1.5-13Mm 3-Žandikaulio Gręžimo Griebtuvas, Greitai Keisti Adapteris SDS-Plus Rankena 1/4Inch Šešiakampe Sukamasis Plaktukas

€31.50 €22.36

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a186044

Aprašymas

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1/2-20UNF Keyless 1.5-13Mm 3-Žandikaulio Gręžimo Griebtuvas, Greitai Keisti Adapteris SDS-Plus Rankena 1/4Inch Šešiakampe Sukamasis Plaktukas

Veiklos universalumas: Leidžia naudoti tiesiu kotu sukimo grąžtas su spline varoma elektros plaktukas padidinti produktyvumą.Tinka visų markių elektros plaktukai su SDS-plus/Hex/Kvadratas griebtuvai.

Ekonomikos ir lankstumo-visapusiškai naudotis savo dabartinę elektros plaktuku.Tai yra daug pigiau nei pirkti antra pasukimo gręžimo.Tai galima pakeisti greitai ir lengvai įvairius gręžimo operacijoms, taupymo du grąžtus.

Ilgas tarnavimo laikas-Pramoninės klasės profesionalus adapteris pagaminti iš aukštos kokybės plieno, itin tvirtos struktūros, siekiant patenkinti poreikius, dažnai naudoti.

Lengva naudoti-Advanced keyless griebtuvas su 2-13 mm anga didesnė įrankis lankstumą.Įsteigti lengvai su SDS-plius/Hex/Kvadratas adapteris įtraukta į rinkinį.

Greita ir patogu-Į keyless dizainas leidžia greitai ir lengvai judėti gręžimo karūnos ir iš chuck ranka, ir lengvai perkelti iš vienos, tiek prie kitos, nuo užduoties prie užduoties.

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

1 set x 1,5-13 mm 3-Žandikaulio Gręžimo Griebtuvas, Greitai Keisti Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Prašome tikime, kad mūsų klientų aptarnavimo darbuotojų lojalumo ir rankena galimybes.Ne taip lengvai duoti neigiamą įvertinimą ir blogų atsiliepimų žvaigždės .Nes vertinimas negali pakeisti ,atsiliepimų negaliu pakeisti, Turime bendrauti ir suprasti vienas kitą.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Artvalentina.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Atsiliepimą:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Kilmės Žemyninė Kinija